ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΗΠΑ: Αγρυπνία για την δολοφονία των δύο αστυνομικών

ΗΠΑ: Αγρυπνία για την δολοφονία των δύο αστυνομικών

Σήμερα η κηδεία του ενός εκ των δύο θυμάτων

Αγρυπνία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε εκκλησία της Νέας Υόρκης εις μνήμην των δύο αστυνομικών που δολοφονήθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, από τα πυρά ενός νεαρού Αφροαμερικανού.
Στην κηδεία του Ράφαελ Ράμος, που θα τελεστεί σήμερα σε προτεσταντική εκκλησία στο Κουίνς, αναμένονται ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Τζο Μπάιντεν, ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο, ο αρχηγός της αστυνομίας Μπιλ Μπράτον και χιλιάδες αστυνομικοί από κάθε σημείο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ημερομηνία της κηδείας του δεύτερου αστυνομικού που ήταν κινεζικής καταγωγής και ο οποίος επίσης έπεσε νεκρός από τα πυρά του νεαρού αφροαμερικανού δεν έχει ακόμη οριστεί.
Ο 40χρονος Ράμος και ο συνάδελφός του πυροβολήθηκαν στις 20 Δεκεμβρίου στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης από τον 28χρονο Αφροαμερικανό Ισμαήλ Μπρίνσλεϊ, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε σε μια πλατφόρμα του μετρό. Προηγουμένως είχε γράψει στο Instagram ότι θέλει να εκδικηθεί το θάνατο των δυο Αφροαμερικανών από λευκούς αστυνομικούς, οι οποίοι απέφυγαν την ποινική δίωξη.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.