ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Χιλιάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων θα κάνουν μαύρες γιορτές

Χιλιάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων θα κάνουν μαύρες γιορτές
Μαύρα Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά θα κάνουν χιλιάδες δικαιούχοι προνοιακών επιδομάτων...
από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή, καθώς η αδιαφορία των αρμοδίων υπηρεσιών, σε επίπεδο κεντρικής εξουσίας σε συνδυασμό με την γραφειοκρατία, θα τους αναγκάσει να μην δουν το χρώμα του χρήματος.

Ουσιαστικά οι δικαιούχοι των προνοιακών επιδομάτων - καλώς εχόντων των πραγμάτων - θα πάρουν χρήματα ενδεχομένως κοντά στα Θεοφάνεια και αυτό, γιατί οι αρμόδιες υπηρεσίες στο πλαίσιο της αλλοπρόσαλλης λειτουργίας τους, αποφάσισαν πως η αποστολή των απαιτούμενων δικαιολογητικών από τους Δήμους, πρέπει να γίνει στις 15 Δεκεμβρίου.

Αυτό σημαίνει πως μέχρι να αποσταλούν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στην Αθήνα, να ενταλματοποιηθούν τα ποσά, να υπογραφούν από τον επίτροπο, να μπουν στις τράπεζες τα χρήματα,  να ξεπεραστεί ο χρόνος του περιβόητου «βαλέρ»,  θα έχουν περάσει τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά και οι δικαιούχοι επίδομα δεν θα έχουν πάρει στα χέρια τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr η Δημοτική Αρχή ετοιμάζεται εντός των επομένων ωρών να αντιδράσει, καθώς χιλιάδες συμπολίτες θα περάσουν γιορτές χωρίς ευρώ στην τσέπη .

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.