ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βασίλης Γκαγκάτσης προ των πυλών- πιέσεις για Σοφοκλή Πιλάβιο..

Βασίλης Γκαγκάτσης προ των πυλών- πιέσεις για Σοφοκλή Πιλάβιο.

Ενώ η παραίτηση του Γιώργου Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ άνοιξε το φάκελο της διαδοχής του (ουδείς αναντικατάστατος…), πολλά είναι τα σενάρια για τους… διαδόχους του. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης φέρεται ως ο πρώτος και βασικότερος αντικαταστάτης του Σαρρή, με το όνομα του Γιώργου Γκιρτζίκη της Ένωσης Ξάνθης να παίζει γερά, αλλά και αυτό του Σοφοκλή Πιλάβιου να επανέρχεται στο «τραπέζι»…

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της ΕΠΟ θα είναι ο Βασίλης Γκαγκάτσης που είχε χάσει από τον Γιώργο Σαρρή ο οποίος υποστηρίχθηκε από τον Ολυμπιακό στις εκλογές του 2012.
Ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ είχε συγκεντρώσει τότε την προτίμηση 20 Ενώσεων (έναντι 37 του Σαρρή) αλλά τώρα εμφανίζεται πολύ ενισχυμένος καθώς πολλές Ενώσεις επιθυμούν την επιστροφή του στα κοινά του ποδοσφαίρου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πιθανότερος αντίπαλος του θα είναι ο Γιώργος Γκιρτζίκης, πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης.
Ο Γκιρτζίκης που το τελευταίο χρονικό διάστημα τοποθετήθηκε πρόεδρος της ΚΕΔ θεωρείται η συνέχειατου Γιώργου Σαρρή.
Δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως, δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να υπάρξει υποψηφιότητα και από τον Σοφοκλή Πιλάβιο!
Ο πρώην πρόεδρος, αναμένεται να δεχθεί -αν αυτό δεν έχει συμβεί- προσεγγίσεις από ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τα θέματα στην Ομοσπονδία και να πιεστεί να κατεβάσει υποψηφιότητα.Μάλιστα, καθώς ο Πιλάβιος θεωρείται «καθαρός» και ηθικός, αναμένεται να δεχθεί στήριξη από πολύ κόσμο…
Να σημειωθεί πως οι αρχαιρεσίες για την προεδρία της ομοσπονδίας θα διενεργηθούν οπωσδήποτε μέσα στον Ιανουάριο. Στις 31/12 θα ανακοινωθεί η ακριβής ημερομηνία. Θα ισχύσει το εκλογικό σύστημα που ίσχυε πάντα με τις 57 Ενώσεις.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.