ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς επιδιώκει μια διαχειρίσιμη ήττα

Παπαδημούλης: Ο Σαμαράς επιδιώκει μια διαχειρίσιμη ήττα.

«Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο κ. Σαμαράς επιδιώκει μία διαχειρίσιμη ήττα, προκειμένου να σιγουρέψει ότι θα κρατήσει την καρέκλα του ηγέτη της ΝΔ»

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης εμφανίστηκε πεπεισμένος ο πρωθυπουργός,Αντώνης Σαμαράς επίσπευσε τις διαδικασίες για την προεδρική εκλογή, γιατί είχε αποφασίσει να στείλει τη χώρα στις κάλπες πρόωρα, τονίζοντας μάλιστα ότι ο κ. Σαμαράς επιδιώκει μια διαχειρίσιμη ήττα.
«Η αίσθηση που έχω εγώ είναι ότι από τη στιγμή που ο κ. Σαμαράς μαζί με τον κ. Βενιζέλο επέσπευσαν την προεδρική εκλογή και άφησαν ανοιχτό για έγκριση το συμφωνημένο κατά 95% πακέτο μέτρων με την τρόικα ήταν δεδομένο ότι έχουν αποφασίσει ότι πάνε για εκλογές», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο MEGA.
«Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο κ. Σαμαράς επιδιώκει μία διαχειρίσιμη ήττα, προκειμένου να σιγουρέψει ότι θα κρατήσει την καρέκλα του ηγέτη της ΝΔ», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημούλης, ενώ ανέφερε ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές, θα συγκροτήσει κυβέρνηση ευρύτερου φάσματος.
«Αν ο πολίτης μας δώσει κοινοβουλευτική πλειοψηφία στις εκλογές, δεσμευόμαστε ότι δεν θα σχηματίσουμεμονοκομματική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ, αντιθέτως θα έχουμε τη δυνατότητα να συγκροτήσουμε μία κυβέρνηση ευρύτατου φάσματος από έντιμους και ικανούς ανθρώπους, που θα είναι διατεθειμένη να υπηρετήσει το πρόγραμμά μας», τόνισε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.