ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με μπλούζα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού βγήκε ο Ρωμανός από το νοσοκομείο [εικόνες]

Με μπλουζάκι συνδέσμου οπαδών του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Νίκος Ρωμανός κατά την έξοδο του από το νοσοκομείο για να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού από όπου και θα εκτίσει Το υπόλοιπο της ποινής του.
Το t-shirt πράσινου χρώματος που φορούσε είχε μία στάμπα στρογγυλού σχήματος με το νησί της Κρήτης, ένα νεαρό που κρατά σημεία της ομάδας του Παναθηναϊκού, το τριφύλλι-έμβλημα της ομάδας και το Αγιος Νικόλαος, την περιοχή της έδρας του συνδέσμου. Επιπλέον κάτω από το σήμα έγραφε 15 years (15 χρόνια) προφανώς είναι τα έτη λειτουργίας του οπαδικού συνδέσμου.

Ο Νίκος Ρωμανός είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για πιο λόγο επέλεξε να φορέσει το t-shirt του συγκεκριμένου συνδέσμου.
Υπενθυμίζεται πως οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν βρεθεί έξω από το Νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» πριν από περίπου 10 ημέρες και με συνθήματα συμπαραστάθηκαν στον απεργό πείνας Νίκο Ρωμανό. Περίπου οπαδοί έφτασαν στο σημείο με 50 μηχανάκια και φώναζαν, μεταξύ άλλων, «ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 ΝΙΚΟΛΑ ΓΕΡΑ ΩΣ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ».

Στη συνέχεια και κατά τη διάρκεια του αγώνα οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού ανάρτησαν πανό συμπαράστασης στο Νίκο Ρωμανό, αλλά και πανό στη μνήμη του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.