ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ανακοινώνεται σήμερα η εκλογική συνεργασία Λυκούδη - Θεοδωράκη.

 Λυκούδης - Θεοδωράκης

Κοινή συνέντευξη τύπου για την επικείμενη συνεργασία «Ποταμιού» με Μεταρρυθμιστές

Σήμερα αναμένεται να γλινει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του Σταύρου Θεοδωράκη με τονΣπύρο Λυκούδη κατά την οποία θα ανακοινωθεί η εκλογική συνεργασία του Ποταμιού με τους Μεταρρυθμιστές.
Παρών στην συνέντευξη Τύπου στην Παλιά Βουλή θα είναι και ο κ. Λυκούδης, ο οποίος είχε δηλώσει ότι οι συζητήσεις που είχε με τον κ. Θεοδωράκη και το Ποτάμι απέδωσαν καρπούς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλα τα στελέχη των Μεταρρυθμιστών θα «μετακομίσουν» στο Ποτάμι.
Τα στελέχη του Ποταμιού έχουν ρίξει το βάρος τους στις περιφέρεις όπου το κόμμα έχει «ρεύμα», όπως στην Κρήτη που στις ευρωεκλογές έφτασε σε ορισμένες περιοχές μέχρι και 20%, αλλά και στη Θεσσαλονίκη όπου ο δήμαρχος Γιάννης Μπουτάρης έχει ταχθεί υπέρ του νέου κόμματος. Σε αυτές τις δύο περιφέρειες αναζητούνται τα κατάλληλα άτομα που θα εκπροσωπήσουν το Ποτάμι στις βουλευτικές εκλογές και υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι που θέλουν να συμπεριληφθούν στις λίστες.
Σίγουρη για την Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης πρέπει να θεωρείται η Κατερίνα Μάρκου, η οποία έχει προσεγγίσει το Ποτάμι και υπάρχει διάθεση για συνεργασία. Θέση στις λίστες θα έχουν και οι κ.κ. Ψαριανός και Τατσόπουλος, με μόνο ερώτημα αν θα κατέβουν στην ίδια περιφέρεια με την κ. Μάρκου ή θα επιλεγούν για αλλού. Στις προηγούμενες εκλογές είχαν εκλεγεί στη Β’ Αθήνας με τη ΔΗΜ.ΑΡ. και τον ΣΥΡΙΖΑαντιστοίχως.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.