ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές στην Σουηδία.

Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές στην Σουηδία

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση κατέληξαν σε συμφωνία

Κυβέρνηση και αντιπολίτευση στην Σουηδία κατέληξαν σε συμφωνία την ύστατη στιγμή σε αποτέλεσμα να μην γίνει προκήρυξη πρόωρων εκλογών στην χώρα και να επιλυθεί η πολιτική κρίση στην οποία έχει βυθίσει τη χώρα η ακροδεξιά.
«Με τη συμφωνία στην οποία καταλήξαμε που επιτρέπει σε μια κυβέρνηση μειοψηφίας να κυβερνήσει, η κυβέρνηση δεν θα διοργανώσει πρόωρες εκλογές» τον Μάρτιο, όπως είχε ανακοινωθεί στις αρχές του μήνα, δήλωσε ο πρωθυπουργός Στέφαν Λεβέν, έχοντας δίπλα του εκπροσώπους των Πρασίνων, κυβερνητικών συμμάχων του, και των τεσσάρων μελών της (κεντροδεξιάς) Συμμαχίας σε κοινή συνέντευξη Τύπου στη Στοκχόλμη.
Η εφημερίδα Expressen έγραφε από νωρίς σήμερα στην ηλεκτρονική της έκδοση ότι ο πρωθυπουργός Λεβέν επρόκειτο να ματαιώσει εντός της ημέρας τις προγραμματισμένες για τις 22 Μαρτίου πρόωρες εκλογές. Οι Σοσιαλδημοκράτες του Λεβέν, οι Πράσινοι, εταίρος του κυβερνητικού συνασπισμού, καθώς και τα κεντροδεξιά κόμματα της αντιπολίτευσης: οι Μετριοπαθείς, οι Φιλελεύθεροι, οι Χριστιανοδημοκράτες και το Κόμμα του Κέντρου είχαν καλέσει σε κοινή συνέντευξη Τύπου στη Στοκχόλμη, γεγονός που υποδήλωνε την επίτευξη μιας συμφωνίας.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.