ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γιατί ο Χαϊκάλης είχε οικονομικές συναλλαγές με τον Αποστολόπουλο

Γιατί ο Χαϊκάλης είχε οικονομικές συναλλαγές με τον Αποστολόπουλο
Οικονομικές συναλλαγές με τον Γιώργο Αποστολόπουλο παραδέχθηκε ότι είχε ο Παύλος Χαϊκάλης τους μήνες που προηγήθηκαν τις επίμαχες συνομιλίες τους.
 
Ο κ. Χαϊκάλης είχε δώσει 5.000 ευρώ στον φερόμενο ως μεσάζοντα το Σεπτέμβριο του 2013. Οπως είπε ο ίδιος ο βουλευτής αυτό έγινε γιατί ο κ. Αποστολόπουλος τον πλησίασε και τον ρώτησε αν είχε χρήματα για να παίξει στο χρηματιστήριο στο εξωτερικό, με προοπτική κέρδους 10%.
 
«Του απάντησα ότι είμαι χάλια οικονομικά και μπορώ να δώσω μόνο 5.000 ευρώ, όπως και έκανα. Τον πρώτο και τον δεύτερο μήνα μου έφερε από 500 ευρώ, ως τόκους και όταν τον ρώτησα για το κεφάλαιο, μου είπε ότι μπορώ να το πάρω όποτε θέλω», ανέφερε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ και συνέχισε. «Στη συνέχεια όμως υπήρξε μία περίεργη καθυστέρηση. Τον περασμένο Ιούλιο του έστειλα μηνύματα ότι χρειάζομαι χρήματα, γιατί έληγε η ρύθμιση που είχα κάνει. Μου είπε ότι θα φροντίσει αυτός την ανανέωση. Στη συνέχεια τον πήρα τηλέφωνο και του ανέφερε ότι με πίεζαν από την τράπεζα να δώσω χρήματα. Τότε μου κατέθεσε 800 ευρώ, μετά από πίεση, ως μέρος του κεφαλαίου γιατί του είπα ότι έχω ανάγκη τα χρήματα και δεν θέλω τους τόκους. Από τα μηνύματα φαίνεται ότι εγώ του έχω δώσει τα χρήματα και περιμένω το κεφάλαιό μου».
 
Ο κ. Χαϊκάλης αναφέρθηκε και στη μήνυση που θα κάνει εις βάρος του ο πρωθυπουργός, καλώντας τον να ψάξουν μαζί το ποιος κρύβεται πίσω από αυτό, ενώ ανέφερε ότι ποτέ δεν είπε ότι εμπλέκεται ο πρωθυπουργός, εκείνος το έκανε.
 
«Δεν κατηγορώ τον Σαμαρά. Δεν κατηγορώ κανέναν. Είπα ανέφερε το όνομα ενός τραπεζίτη και πολιτικό πρόσωπο πολύ υψηλό με σχέση με τον πρωθυπουργό», είπε ο βουλευτής, καλώντας τον Αντώνη Σαμαρά να βάλουν κοινό δικηγόρο και «να πάμε να κάνουμε μήνυση σε αυτόν τον άνθρωπο», ενώ κλείνοντας επανέλαβε ότι δεν κατηγορεί τον πρωθυπουργό ή την κυβέρνηση για την υπόθεση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.