ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Διακοπή δρομολογίων τρένων στην Κριμαία.

Διακοπή δρομολογίων τρένων στην Κριμαία

«Για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των επιβατών θα διακόψουμε τα δρομολόγια των τρένων προς την Κριμαία»

Για λόγους ασφαλείας διακόπτονται όλα τα δρομολόγια των επιβατικών και φορτηγών τρένων από και προς την Κριμαία όπως ανακοίνωσε η κρατική εταιρεία σιδηροδρόμων της Ουκρανίας, η Ουκρζαλιζνίτσια.
Τα δρομολόγια των φορτηγών τρένων θα σταματήσουν από σήμερα ενώ εκείνα των επιβατικών αμαξοστοιχιών θα σταματήσουν σταδιακά μέχρι την Δευτέρα. Η εταιρεία δεν διευκρίνισε για πόσο διάστημα θα διαρκέσει αυτή η διακοπή, ούτε προσδιόρισε για τι είδους προβλήματα «ασφαλείας» ανησυχεί.
«Για να εγγυηθούμε την ασφάλεια των επιβατών (…) θα διακόψουμε τα δρομολόγια των τρένων προς την Κριμαία» αναφέρεται στην ανακοίνωση. Τα τρένα θα πηγαίνουν μόνο μέχρι τη Νοβοολέξιφκα και τη Χερσώνα, δύο πόλεις εντός του ουκρανικού εδάφους, κοντά στην Κριμαία.
Μολονότι ελέγχεται πλένο από τη Μόσχα, η μοναδική χερσαία σύνδεση της Κριμαίας είναι με τηνΟυκρανία, από την οποία εξαρτάται για τον εφοδιασμό της σε ηλεκτρική ενέργεια και νερό.
Νωρίτερα σήμερα το υπουργείο Ενέργειας της Ουκρανίας ανακοίνωσε ότι διέκοψε την ηλεκτροδότηση της Κριμαίας, για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, επειδή η χερσόνησος δεν περιόρισε την κατανάλωση, όπως της είχε ζητηθεί, ώστε να αντιμετωπιστεί η ενεργειακή κρίση στη χώρα.
Την Τρίτη, την πρώτη φορά που διακόπηκε η ηλεκτροδότηση, το ηλεκτρικό ρεύμα επανήλθε μετά από μερικές ώρες.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.