ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Βενιζέλος: Η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας.

Βενιζέλος: Η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές νωρίτερα από το τέλος της τετραετίας

«Σταθερή θέση μας είναι η ανάγκη να επικρατήσει εθνική σύνεση, αν δεν μπορεί να επικρατήσει η συναίνεση ώστε να εκλέξουμε ΠτΔ»

«Σταθερή θέση μας είναι η ανάγκη να επικρατήσει εθνικη συνεση, αν δεν μπορεί να επικρατήσει η συναίνεση ώστε να εκλέξουμε Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στη συνέχεια να συγκροτήσουμε εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης που θα ανοίξει την συζήτηση για την ενίσχυση της βιωσιμότητας του χρέους» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος από την πόλη της Καβάλας όπου περιοδεύει  σε δημοσιογράφους, κληθείς να σχολιάσει την συναινετική πρόταση για εκλογή Πρόεδρου που κατέθεσε ο Αντ. Σαμαράς.
«Χαίρομαι λοιπόν γιατί η σημερινή δήλωση του πρωθυπουργού κινείται στο πλαίσιο αυτό» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με τον κ. Βενιζέλο «η χώρα μπορεί να πάει σε εκλογές όχι στο τέλος της τετραετίας αλλά νωρίτερα εφόσον διαμορφωθεί το νέο πλαίσιο συμπεριλαμβανομένου και του νέου εκλογικού συστήματος που πρέπει να ανταποκρίνεται στα δεδομένα της νέας εποχής».
«Οι πολίτες να κάνουν την επιλογή τους με αντικειμενικό και δίκαιο τρόπο» επισήμανε ο κ. Βενιζέλος τονίζοντας ότι οι Έλληνες «πρέπει να προσδοκούν το καλύτερο χωρίς να διακινδυνεύουν το χειρότερο».
Καταλήγοντας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την «αντιπολίτευση να μην ασχολείται με τα μικρά και μίζερα αλλά με τα μεγάλα εθνικά προτάγματα».
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.