ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Όπου φύγει φύγει οι Θεσσαλονικείς για τις γιορτές - Χωρίς προβλήματα η έξοδος

Όπου φύγει φύγει οι Θεσσαλονικείς για τις γιορτές - Χωρίς προβλήματα η έξοδος
Χθες, από το σταθμό διοδίων των Νέων Μαλγάρων, στο ρεύμα της ΠΑΘΕ προς Κατερίνη, πέρασαν... περί τα 30.000 οχήματα, ενώ ανάλογος ήταν ο αριθμός των οχημάτων που πέρασαν από τον ίδιο σταθμό στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Χωρίς προβλήματα η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς

Μέχρι στιγμής η κυκλοφορία στα εθνικά οδικά δίκτυα, που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με την Κατερίνη, την Χαλκιδική, τις Σέρρες και την Καβάλα, εξελίσσεται ομαλά, ενώ ο καιρός "βοηθάει" τους εκδρομείς, αφού από νωρίς επικρατεί ηλιοφάνεια σε όλους τους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας. 
Η κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο της περιοχής εκτιμάται ότι θα κορυφωθεί τις επόμενες ώρες, σύμφωνα με αξιωματικό της Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Από το πρωί παρατηρείται αυξημένη κίνηση στο κέντρο της πόλης, όπου πηγαίνουν πολλοί κάτοικοι αλλά και επισκέπτες όμορων νομών για τα τελευταία ψώνια των Χριστουγέννων.

Την ίδια ώρα, επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία, εφαρμόζοντας αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας καθ' όλη τη διάρκεια των γιορτών.

Στο πλαίσιο αυτό από το πρωί, η Τροχαία Θεσσαλονίκης μοιράζει στα διόδια των Νέων Μαλγάρων ειδικά ενημερωτικά φυλλάδια, που περιέχουν ευχές και χρήσιμες συμβουλές για την ασφαλή μετακίνηση των οδηγών.

Χαμός και στα ΚΤΕΛ

Στο μεταξύ, αυξημένη είναι τα τελευταία 24ωρα η κίνηση στον υπεραστικό σταθμό του ΚΤΕΛ Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, όπου τα περισσότερα λεωφορεία αναχωρούν με πληρότητα που ξεπερνάει το 80% και σε κάποιους δημοφιλείς προορισμούς φτάνει ακόμη και το 100%.

Για προορισμούς που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση θα υπάρξουν -εφόσον απαιτηθεί- έκτακτα δρομολόγια. Σύμφωνα με αρμόδιους του ΚΤΕΛ «Μακεδονία», μέχρι στιγμής η επιβατική κίνηση ενόψει των Χριστουγέννων κυμαίνεται στα περυσινά επίπεδα.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.