ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΔΕΙΤΕ τι απάντησε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε θεατή που έφυγε από την παράσταση του!

Για τη σχέση του ηθοποιού με το κοινό και την ενέργεια  που υπάρχει ανάμεσα τους...  τόσο στην κωμωδία τόσο και στο δράμα μίλησε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.  Ο ηθοποιός, αναφερόμενος και στις κακές αντιδράσεις του κοινού, θυμήθηκε ένα περιστατικό σε παράσταση στην οποία έπαιζε.  «Μια πολύ κακή αντίδραση τη θυμάμαι. Στο «Άμλετ ο Β» όταν είχα κάνει πριν πολλά χρόνια, με γεμάτη αίθουσα να πέφτουν απ'τις καρέκλες οι θεατές, ήταν και interactive.  Σηκώνεται ένας κύριος μες στην αίθουσα και φεύγει και γυρνάω και του λέω “μη φεύγεις δε θα πω άλλα, σταμάτα!” και μου απαντά “Δεν μπορώ να ακούω άλλες «μπιπ»!”. “Λέω ευχαριστώ πάρα πολύ θα με κάνετε καλύτερο, ελάτε αύριο, θα πω άλλα”. είπε χαρακτηριστικά.
Για τη σχέση του ηθοποιού με το κοινό και την ενέργεια  που υπάρχει ανάμεσα τους...
 τόσο στην κωμωδία τόσο και στο δράμα μίλησε μεταξύ άλλων ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο ηθοποιός, αναφερόμενος και στις κακές αντιδράσεις του κοινού, θυμήθηκε ένα περιστατικό σε παράσταση στην οποία έπαιζε.

«Μια πολύ κακή αντίδραση τη θυμάμαι. Στο «Άμλετ ο Β» όταν είχα κάνει πριν πολλά χρόνια, με γεμάτη αίθουσα να πέφτουν απ'τις καρέκλες οι θεατές, ήταν και interactive.

Σηκώνεται ένας κύριος μες στην αίθουσα και φεύγει και γυρνάω και του λέω “μη φεύγεις δε θα πω άλλα, σταμάτα!” και μου απαντά “Δεν μπορώ να ακούω άλλες «μπιπ»!”. “Λέω ευχαριστώ πάρα πολύ θα με κάνετε καλύτερο, ελάτε αύριο, θα πω άλλα”. είπε χαρακτηριστικά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.