ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τα διεθνή μέσα για την φωτιά στο Norman Atlantic

Τα διεθνή μέσα για την φωτιά στο Norman AtlanticΗ πυρκαγιά στο πλοίο συνεχίζεται

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση της φωτιάς στο επιβατικό πλοίο Norman Atlantic ανοιχτά της Κέρκυρας, το οποίο μετέφερε 478 άτομα.
Όπως γράφει το CNN , «Οι διασώστες σπεύδουν σε φλεγόμενο πλοίο μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας» και στο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι κοινή ελληνοϊταλική επιχείρηση είναι σε εξέλιξη για τη διάσωση εκατοντάδων επιβαινόντων, σύμφωνα με ενημέρωση που έχει το αμερικανικό δίκτυο από το ελληνικό Υπουργείο Ναυτιλίας.
Το Skynews σημειώνει «Πυρκαγιά ξεσπά σε ιταλικό πλοίο φεύγοντας από την Ελλάδα» και τονίζει ότι οι καιρικές συνθήκες είναι δυσμενέστατες.
Επίσης, το Reuters έχει τίτλο «Το επιβατηγό πλοίο εκκενώνεται μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε σε ιταλικό φέρι φεύγοντας από την Ελλάδα» κι επικαλείται μαρτυρίες επιβατών αλλά και την επίσης ενημέρωση των ελληνικών αρμόδιων Αρχών.
Το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων Ansa έχει δημοσίευμα με τίτλο «Στις φλόγες το ιταλικό πλοίο Norman Atlantic – Σωσίβιες λέμβοι στη θάλασσα – Επιβάτης: Τα παπούτσια μου άρχισαν να λιώνουν«, ενώ στον υπότιτλο επισημαίνεται πως οι κακές καιρικές συνθήκες παρεμποδίζουν την επιχείρηση διάσωσης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.