ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Τέλεια φρύδια με τρεις κινήσεις! Tips για να πετύχεις το σωστό σχήμα και να αναδείξεις το μακιγιάζ σου!

Τέλεια φρύδια με τρεις κινήσεις! Tips για να πετύχεις το σωστό σχήμα και να αναδείξεις το μακιγιάζ σου!
Κακά τα ψέματα, τα όμορφα και περιποιημένα φρύδια μπορούν όχι μόνο να αναδείξουν το μακιγιάζ σου, αλλά να... φωτίσουν και το πρόσωπο σου. Μάθε πως θα το καταφέρεις ακολουθώντας 3 απλές κινήσεις.

1)Φτιάξε το τόξο των φρυδιών σου.

Για να φανεί το πρόσωπό σου πιο νέο και πιο αναζωογονημένο, δεν χρειάζεται να τρέξεις στον πλαστικό χειρούργο. Ύψωσε λίγο το τόξο των φρυδιών σου για να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Βρες το κατάλληλο ύψος για να δημιουργήσεις το τόξο ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:


•Τοποθέτησε το δάχτυλό σου πάνω από το μέσον του φρυδιού σου, και ανασήκωσε ελαφρά το δέρμα πάνω από αυτό. Έτσι θα δεις τη φυσική καμπύλη που κάνει το φρύδι σου, ακριβώς εκεί πρέπει να εστιάσεις για να φτιάξεις το τέλειο τόξο. Σχεδίασε με ένα μολύβι το σχήμα που έχει δημιουργηθεί .

• Έπειτα από το κάτω μέρος του φρυδιού ξεκίνα να βγάζεις με ένα τσιμπιδάκι τις τρίχες που περισσεύουν από το περίγραμμα που έκανες με το μολύβι, χωρίς βέβαια να χαλάσεις το φυσικό σχήμα του φρυδιού σου. 

•Με ένα βουρτσάκι φρυδιών χτένισε προς τα επάνω το φρύδι σου και κόψε προσεκτικά με ένα ψαλιδάκι τις τρίχες που ξεφεύγουν από το περίγραμμα.

2)Πώς να κάνεις τα φρύδια σου να φαίνονται πιο «πλούσια»

Είναι πολύ εύκολο να παχύνεις τα φρύδια σου αν δεν τα έχεις πειράξει καθόλου, δηλαδή αν έχεις διατηρήσει το φυσικό τους σχήμα. Αν πάλι έχεις τα έχεις βγάλει πολύ λεπτά και θες να κάνεις μια αλλαγή, κάνε υπομονή 3-4 εβδομάδες χωρίς να τα πειράξεις. Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις το παρακάτω τρικ για να φανούν πιο γεμάτα. 

Βρες μια ματ σκιά στις ίδιες αποχρώσεις με τα φρύδια σου. Χρησιμοποιώντας τη σκιά και το ειδικό βουρτσάκι που κάνει γωνία, γέμισε προσεκτικά τα φρύδια σου. Αλλιώς αγόρασε ένα μολύβι φρυδιών στις ίδιες αποχρώσεις για να γεμίσεις τα πιο μεγάλα κενά. 

Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές και να ακολουθούν πάντα το ήδη υπάρχων σχήμα φρυδιών.

3)Άλλαξα χρώμα στα μαλλιά μου αλλά δεν θέλω να βάψω και τα φρύδια μου. Τι να κάνω;

Αν έγινες από καστανή- ξανθιά και το αντίστροφο και δεν θέλεις να βάψεις και τις τρίχες των φρυδιών σου υπάρχει λύση:

Αγόρασε τα ειδικά προϊόντα για τα φρύδια, σε μορφή τζελ, που κυκλοφορούν σε πολλές αποχρώσεις στο εμπόριο. Χρησιμοποιώντας αυτό το προϊόν θα καταφέρεις να έχεις ένα πολύ πιο φυσικό αποτέλεσμα από το να προσπαθούσες να διορθώσεις το χρώμα σου με ματ σκιές ή μολύβι για τα φρύδια.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.