ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σκαρφάλωνε σαν έλουρος σε μπαλκόνια και έκλεψε 22 σπίτια στην περιοχή της Ηγουμενίτσας!

7
Τέλος στην εγκληματική δράση Αλβανού, ο οποίος αναρριχόμενος σε μπαλκόνια διαμερισμάτων, διέπραξε...πλήθος κλοπών σε σπίτια, στην ευρύτερη περιοχή της Ηγουμενίτσας, έβαλαν αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηγουμενίτσας, έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, αξιοποίηση πειστηρίων και ανάλυση του modus operandi. 

Όπως προέκυψε, ο Αλβανός, τα τελευταία δύο χρόνια, ενεργώντας μόνος
του, διέπραξε τουλάχιστον είκοσι δύο κλοπές και απόπειρες κλοπών σε κατοικίες και διαμερίσματα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, στη Νέα Σελεύκεια, στο Γραικοχώρι και το Λαδοχώρι Θεσπρωτίας. 

Η μεθοδολογία του ήταν συγκεκριμένη και ειδικότερα επέλεγε για στόχους κατοικίες με ανασφάλιστα παράθυρα και πόρτες και εισέρχονταν στα διαμερίσματα, πολλές φορές με τη μέθοδο της αναρρίχησης, κυρίως βραδινές ώρες, την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν. Αφού εισέρχονταν στο εσωτερικό των οικιών, αφαιρούσε κυρίως χρηματικά ποσά, κοσμήματα, κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονικές συσκευές. Επιπρόσθετα, προέκυψε ότι ο δράστης εισήλθε και διέμενε παράνομα στη χώρα, είναι καταχωρημένος ως ανεπιθύμητος από τις βελγικές αρχές στο Σύστημα Schengen για παρόμοια αδικήματα.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.