ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποιος είναι ο 25χρονος Ρουμάνος που συνελήφθη για τη δολοφονία του Μένη Κουμανταρέα..

jpg
Ήταν το πρωί του Σαββάτου, 6 Δεκεμβρίου του 2014, όταν ο γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός συγγραφέας, Μένης Κουμανταρέας, βρέθηκε άγρια δολοφονημένος μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη...


Σήμερα, ανήμερα των Φώτων κι ακριβώς ένα μήνα μετά, οι αστυνομικές αρχές συνέλαβαν έναν 25χρονο Ρουμάνο, που ονομάζεται Στεφάν, ως κατηγοορύμενο για το ειδεχθές έγκλημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, ο 25χρονος Ρουμάνος συνελήφθη στην πλατεία Βικτωρίας, όπου είχαν επικεντρωθεί οι έρευνες των αρχών και μετά από πολύωρη ανάκριση ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του.
Ευθύνες στον καταζητούμενο συνεργό!
Ο 25χρονος Στεφάν κατηγορείται όπως είπαμε για την δολοφονία του Μ. Κουμανταρέα, ωστόσο ο ίδιος επιρρίπτει όλες τις ευθύνες στον συνεργό του, ο οποίος είναι συμπατριώτης του και αναζητείται από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, ο Ρουμάνος που συνελήφθη φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς πως ο συνεργός του ήταν εκείνος που χτύπησε αρχικά τον Μένη Κουμανταρέα.
Ακόμη, υποστηρίζει πως ο συνεργός του ήταν εκείνος που στραγγάλισε το θύμα και του αφαίρεσε βίαια την ζωή.
Γνώριζαν το θύμα
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του newsIT, o 25χρονος συλληφθείς φέρεται να γνώριζε τον Μένη Κουμανταρέα εδώ και χρόνια και μάλιστα από τότε που ήταν ανήλικος και διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.
Ο Στεφάν φέρεται να γνώριζε πως ο γνωστός πεζογράφος είχε πουλήει πρόσφατα ένα σπίτι στην Κηφισιά (πληροφορία που φέρεται να του έδωσε το ίδιο το θύμα) και το μοιραίο βράδυ πήγαν μαζί με τον συμπατριώτη του που καταζητείται, να ζητήσουν κάποια χρήματα από τον Μ. Κουμανταρέα.
Το θύμα φέρεται να αντέδρασε και τότε -όπως πάντα υποστηρίζει ο 25χρονος συλληφθείς- ο συνεργός του τον χτύπησε, τον ανέβασαν στο διαμέρισμα κι εκεί ο καταζητούμενος Ρουμάνος τον στραγγάλισε.
Το χρονικό της δολοφονίας
Ήταν Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου, όταν ο γνωστός πεζογράφος βρέθηκε νεκρός μέσα στο διαμέρισμά του στην Κυψέλη, βυθίζοντας στο πένθος φίλους, συγγενείς, αλλά και τους πολλούς θαυμαστές της δουλειάς του.
Ο Μένης Κουμανταρέας εντοπίστηκε νεκρός φέροντας εκδορές, μώλωπες και τραύματα στο πρόσωπο και οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για στραγγαλισμό.
Η Αστυνομία αμέσως είχε στρέψει τις έρευνές τις στις κλήσεις από το κινητό του Μ. Κουμανταρέα που βρέθηκε και εξετάστηκε εξοχυνιστικά.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.