ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχονται προσλήψεις με 2.645 ευρώ το μήνα! Ρίξτε μια ματιά να δείτε ποιους αφορούν...

jpg
Προσλήψεις γραμματέων στην ΕΕ με μισθό εως και 2.645 ευρω το μήνα Η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Επιλογής Προσωπικού (EPSO) σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε...
διοργανώνει γενικό διαγωνισμό βάσει εξετάσεων για την κατάρτιση εφεδρικών πινάκων προσλήψεων μόνιμων υπαλλήλων ως «γραμματέων» και «βοηθών γραφείου» για τα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Επίσημη Εφημερίδα της Ευρωπαικής Ένωσης τα θεσμικά όργανα της ΕΕ ψάχνουν για πρόσφατα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη των διευθυντών ή άλλων υπηρεσιών της Ένωσης. Οι μισθοί που θα παρέχονται στους επιτυχόντες είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικοί αφού ο μηνιαίως μισθός για την θέση (AST-SC1) είναι 2.345 ευρώ ενώ για την θέση ευρώ (AST-SC2) είναι 2.645 ευρω.

Το ωράριο εργασίας είναι 40 ώρες την εβδομάδα Οι ειδικότητες ουσιαστικά που ζητά προς πρόσληψη η ΕΕ είναι : διοικητική υποστήριξη χρηματοδοτική στήριξη γραμματειακή υποστήριξη Η παρούσα προκήρυξη διαγωνισμού αφορά τρεις τομείς, ο καθένας από τους οποίους διαθέτει δύο βαθμούς. Για να κάνετε αίτηση για την ποιότητα εισόδου μας (AST-SC1) θα πρέπει να έχετε: Μετα-δευτεροβάθμια εκπαίδευση τουλάχιστον ενός έτους, που πιστοποιείται με δίπλωμα σχετικό με τη φύση των καθηκόντων.

ή Δευτεροβάθμια εκπαίδευση που πιστοποιείται με δίπλωμα το οποίο δίνει πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, που ακολουθείται από επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών ως επί το πλείστον σχετίζονται με τη φύση των καθηκόντων.

ή Επαγγελματική εκπαίδευση (ισοδύναμο με επίπεδο του ευρωπαϊκού πλαισίου Αξιολόγηση 4) τουλάχιστον ενός έτους, που ακολουθείται από τουλάχιστον τριετή επαγγελματική πείρα ». Τόσο η εκπαίδευση και η εμπειρία πρέπει να είναι ως επί το πλείστον σχετίζονται με τη φύση των καθηκόντων. Για να κάνετε αίτηση για μια πιο υψηλή θέση (βαθμού AST-SC2) θα χρειαστείτε: επαγγελματική πείρα τουλάχιστον τεσσάρων ετών στον τομέα των διοικητικών, οικονομικών ή γραμματειακή υποστήριξη, εκτός από τις απαιτήσεις για το βαθμό εισόδου (AST-SC1).

Να εργαστεί για τα θεσμικά όργανα της ΕΕ θα πρέπει επίσης: Η ιθαγένεια της ΕΕ άριστη γνώση μιας από τις επίσημες γλώσσες της ΕΕ συν μια ικανοποιητική γνώση της αγγλικής, γαλλικής ή γερμανικής. Οι θέσεις έχουν ως έδρα τις Βρυξέλλες ή το Λουξεμβούργο.

Οι AST-SC 2 θέσεις αφορούν κυρίως το Λουξεμβούργο.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προσόντα και τη διαδικασία επιλογής διαβάσετε την προκήρυξη του διαγωνισμού και τους γενικούς κανόνες που διέπουν τους γενικούς διαγωνισμούς στο παρακάτω επισυναπτόμενο αρχείο

ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Προκαταρκτικές δοκιμασίες συμμετοχής με τη χρήση υπολογιστή διοργανώνονται από την EPSO. Η εξεταστική επιτροπή καθορίζει το επίπεδο δυσκολίας των δοκιμασιών που ορίζονται στον κατωτέρω πίνακα (σημείο 2) και εγκρίνει το περιεχόμενό τους βάσει των προτάσεων της EPSO.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.