ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Καταγγελία για τις ελλείψεις ψηφοδελτίων της πολιτικής συνεργασίας ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ στην Α' Θεσσαλονίκης

antarsia
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ καταγγέλλει το γεγονός ότι από τις πρώτες ώρες της...ψηφοφορίας στην Α' Θεσσαλονίκης παρουσιάστηκε σημαντική έλλειψη ψηφοδελτίων της, με αποτέλεσμα σε μερικά εκλογικά τμήματα η διαδικασία να διεξάγεται χωρίς καν να υπάρχει ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΜΑΡΣ!

Παρά το γεγονός ότι οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας παρέλαβαν εγκαίρως επαρκή αριθμό ψηφοδελτίων, σε όλους τους δήμους της Α' περιφέρειας Θεσσαλονίκης, σε μεγάλο αριθμό εκλογικών τμημάτων δεν υπήρχαν ψηφοδέλτια της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ, όπως διαπιστώθηκε από δεκάδες καταγγελίες πολιτών, αλλά από τους ελέγχους που έκαναν οι εκλογικοί επόπτες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ-ΜΑΡΣ.

Ο πολυδάπανος κρατικός εκλογικός μηχανισμός εμφανίζεται ανίκανος να διασφαλίσει ένα στοιχειώδες δημοκρατικό δικαίωμα, ειδικά όταν αφορά δυνάμεις που μάχονται την κυρίαρχη αντιλαϊκή πολιτική.

Πώς να σχολιάσουμε το γεγονός ότι σχηματισμοί που βασίζονται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στις εισφορές των μελών τους, αναγκαζόμαστε να πληρώνουμε και το τύπωμα των ψηφοδελτίων, αλλά ακόμη και το στοιχειώδες –να φτάσουν τα ψηφοδέλτια στα εκλογικά τμήματα- δεν μπορεί ή δεν θέλει να το εξασφαλίζει το κράτος, η Περιφέρεια και οι Δήμοι;"
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.