ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Για να πάω με κάποιον άλλον κάποιον λόγο θα είχα.!

germanou
Η Ναταλία Γερμανού μίλησε στον Θέμη Μάλλη και την εκπομπή Hashtag με την Ελεονώρα Μελέτη για την απιστία και όπως την αντιλαμβάνεται μία γυναίκα. Η παρουσιάστρια παραδέχεται πως μέσα της την έχει αποδεχτεί και δεν την θεωρεί ως αμάρτημα.

Μέσα μου σαν γυναίκα την έχω δεχτεί, την έχω απομυθοποιήσει σαν αμάρτημα. Θεωρώ ότι η απιστία είναι λίγο υπερτιμημένη σαν αμάρτημα. Οι στίχοι που είναι εκδικητικοί που αφορούν την απιστία στα δικά μου τραγούδια δεν είναι βιωματικοί. Eίναι περισσότερο χιουμοριστικοί, όπως το “Άστο μην ορκίζεσαι” της Λίτσας Γιαγκούση ή το “Μία σου και μία μου”. Το “Ποτέ ξανά”, όμως, του Κωνσταντίνου Αργυρού είναι βιωματικό, όπως και η “Aχαριστία” του Γιώργου Τσαλίκη. Όχι επειδή απαραίτητα τα έχω ζήσει εγώ, αλλά επειδή μου τα έχουν αφιερώσει κάποιοι άλλοι άνθρωποι και τα αποτύπωσα στο χαρτί, εξομολογήθηκε.

Μάλιστα όπως εξήγησε και η ίδια για να φτάσει στο σημείο να απιστήσει, θα είχε σίγουρα κάποιο λόγο για να το κάνει.

Τι σημαίνει απιστία; Ότι πήγα με κάποιον άλλον. Για να πάω με κάποιον άλλον κάποιο λόγο θα είχα. Οι άντρες είναι από τη φύση τους πολυγαμικά όντα. Δεν θα ξεχάσω σε μια συνέντευξη τον Νότη Σφακιανάκη που μου είπε ότι το αρσενικό γυρίζει και μυρίζει και το θηλυκό γονιμοποιεί. Έτσι είναι από την αρχαιότητα. Και εμείς οι γυναίκες θέλουμε την επιβεβαίωση, μας αρέσει να μας φλερτάρουν. Απλά οι γυναίκες έχουμε ένα κακό σε σχέση με τους άντρες, είμαστε επιρρεπείς στο να ερωτευτούμε αυτόν με τον οποίο θα απιστήσουμε. Δενόμαστε περισσότερο συναισθηματικά. Οι άντρες μπορεί να δουν ένα ωραίο θηλυκό να κινείται, να κάνουν την αταξία τους, της μια βραδιάς και να μην την ρωτήσουν καν το όνομά της και στην συνέχεια να γυρίσουν στην γυναίκα τους που υπερλατρεύουν σα να μην τρέχει τίποτα. Η αντρική απιστία είναι κατά βάση σαρκική, ενώ η γυναικεία περιλαμβάνει και πάρα πολύ συναίσθημα. Άρα είναι λογικό οι άντρες να συγχωρείτε πιο δύσκολα την δικιά μας απιστία και καλά κάνετε. Γιατί όταν εμείς απιστούμε να ξέρετε ότι κάτι έχουμε βρει σε αυτόν με τον οποίο έχουμε ξαπλώσει, τον έχουμε φιλήσει, αγκαλιάσει. Κάτι έχουμε βρει που δεν βρήκαμε σε εσάς

είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.