ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άνοιξε ο δρόμος για αποβολή του ΟΦΗ..

jpg
Δίκοπο μαχαίρι ήταν για τον ΟΦΗ οι σημερινές αποφάσεις του δικαστηρίου που έδωσε νέα προσωρινή διαταγή αλλά απέρριψε τα προσωρινά μέτρα με αποτέλεσμα η Σούπερ Λιγκ να βάζει θέμα αποβολής στο σημερινό Δ.Σ..

Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, χθες το πρωί, ο ΟΦΗ έδωσε δύο δικαστικές μάχες. Πέραν αυτής των ασφαλιστικών μέτρων, έκανε ξανά αίτηση για υπαγωγή στο άρθρο 99 ζητώντας νέα προσωρινή διαταγή - την οποία πήρε μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι μέχρι εκείνη την ημέρα, ο ΟΦΗ προστατεύεται από τους πιστωτές του και κατά συνέπεια η Σούπερ Λιγκ δεν μπορεί να προχωρήσει στην ενεργοποίηση ποινών που έχουν ζητήσει οι Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Ρόβας.

Όμως, το δικαστήριο δεν έκανε δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Σούπερ Λιγκ και αυτό σημαίνει ότι το σημερινό Δ.Σ. μπορεί να προχωρήσει στην αποβολή της ομάδας από το πρωτάθλημα διότι.

Η συνεδρίαση της Λίγκας είναι προγραμματισμένη στις 14:00 και υπάρχουν νομικοί που υποστηρίζουν ότι με την προσωρινή διαταγή που κέρδισε ο ΟΦΗ, η Σούπερ Λιγκ δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον αποβάλει γιατί αυτό συνιστά ποινικό αδίκημα με μεγάλες συνέπειες. 

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, ο ΟΦΗ κέρδισε την μια μάχη, που αφορά την προσωρινή διαταγή που τον προστατεύει από τους πιστωτές του και η οποία μπορεί και να… ανακόψει την φορά όλων εκείνων που μεθοδεύουν την αποβολή της ομάδας. 

Όπως αναφέρουν νομικοί κύκλοι «αν η Σούπερ Λιγκ προχωρήσει στην αποβολή του πρωταθλήματος, τότε αυτομάτως θα έχουν παραβιάσει δικαστική απόφαση με ότι αστικές και ποινικές ευθύνες συνεπάγεται το αποτέλεσμα αυτής της απόφασης. Οπότε το λογικό σενάριο είναι να προχωρήσει η Σούπερ Λιγκ στην εξεύρεση μιας συμβιβαστικής λύσης μεταξύ ΟΦΗ και των δικηγόρων των ποδοσφαιριστών διότι τότε θα χάσουν τα χρήματα τους».

ΠΗΓΗ: pamesports.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.