ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Με τον δήμαρχο Αγρινίου συναντήθηκε ο Αντώνης Σαμαράς..

jpg
Το δημαρχείο του Αγρινίου επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο της περιοδείας στην Αιτωλοακαρνανία.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκε στο δημαρχείο ο Γιώργος Παπαναστασίου, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίσκεψη του Αντώνη Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης των δύο ανδρών, ο δήμαρχος Αγρινίου έθεσε στον πρωθυπουργό μια σειρά από ζητήματα της περιοχής, αλλά και της αυτοδιοίκησης. Ειδικότερα, ο Γιώργος Παπαναστασίου αναφέρθηκε στα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, όπως η Ιόνια Οδός, προσθέτοντας πως είναι ανάγκη να προχωρήσουν χωρίς εμπόδια, θέτοντας ταυτόχρονα και το ζήτημα της σύνδεσης του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό. Ακόμη αναφέρθηκε στο ζήτημα της χρηματοδότησης των δήμων, σε σχέση και με τις αυξημένες αρμοδιότητες.

Από την πλευρά του ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις προσπάθειες που έκανε η κυβέρνηση για την επανεκκίνηση των μεγάλων οδικών έργων και υπογράμμισε ότι τα οδικά έργα που εκτελούνται στην περιοχή, θα δώσουν αναπτυξιακό αέρα σε όλη την Αιτωλοακαρνανία.
Αργότερα σήμερα, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στον κινηματογράφο «Άνεσις».


ΠΗΓΗ: AΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.