ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φορτσάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα γυρίσει την παιδεία στην μαύρη εποχή...

jpg
Στην ιδιαίτερη τιμή και το βήμα ώστε να αναπτύξει τη γνώμη και άποψη που έχει για... τη σημερινή συγκυρία στα τεκταινόμενα στον τόπο, αναφορικά με την πρόταση που δέχτηκε να είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου επικρατείας της ΝΔ, αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Θεόδωρος Φορτσάκης, μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Αν και υπογράμμισε ότι δεν είναι μέλος της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Φορτσάκης τόνισε πως βρισκόμαστε σε μια φάση όπου διεξάγεται μια μάχη που θα είναι πραγματικά καθοριστική για το μέλλον του τόπου, επισημαίνοντας ότι και το πανεπιστήμιο είναι μέρος του πολιτικού προβλήματος.

Αισθάνομαι ότι η καλύτερη υπεράσπιση του πανεπιστημίου είναι από ένα βήμα όχι πλέον ακαδημαϊκό, αλλά πολιτικό. Η θεσμική θωράκιση του πανεπιστημίου, είναι για μένα προτεραιότητα, κάτι που πλέον δεν μπορεί να επιτευχθεί από τον χώρο του πανεπιστημίου, πρόσθεσε σχετικά.

Στην περίπτωση που εκλεγεί ο ΣΥΡΙΖΑ, το πρόγραμμα του για την Παιδεία είναι πρόγραμμα που θα μας γυρίσει στην μαύρη εποχή του πανεπιστημίου, επεσήμανε ο κ. Φορτσάκης, κάνοντας λόγο για επαναφορά του καθεστώτος της συναλλαγής, αυτού που δεν επέτρεπε το διαφορετικό σύστημα έναντι της συνδιοίκησης φοιτητών - διοικητικών.


loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.