ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Άνοιξη την Κυριακή και Χειμώνας την Δευτέρα - Αναλυτική πρόγνωση του καιρού

jpg
Ηλιοφάνεια στις περισσότερες περιοχές, με λίγες αραιές νεφώσεις στα δυτικά, και άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε... την Κυριακή στην χώρα μας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές και θα φτάσουν αρχικά τα 6 και προς το βράδυ και τα 7 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από νότιες-νοτιοδυτικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 6-7 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε άνοδο , θα φτάσει στα βόρεια τους 10 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 16 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 17 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18-19 βαθμούς Κελσίου.

Την Δευτέρα αναμένουμε σημαντική,αλλά πρόσκαιρη, μεταβολή του καιρού στην χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές και τις σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά τμήματα ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές -ημιορεινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας. Να τονίσουμε ότι τα φαινόμενα κατά περιόδους θα έχουν και έντονο χαρακτήρα. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν αρχικά τα 8-9 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8-9 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε πτώση , θα φτάσει στα βόρεια τους 5 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 12-13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 14 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Την Τρίτη στα Δυτικά και Βόρεια ο καιρός θα είναι βελτιωμένος ενώ στα Ανατολικά και νότια η ημέρα θα κυλήσει με βροχές και κατα τόπους ισχυρές καταιγίδες. 

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 7 Beaufort. Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν αρχικά τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort και στο νότιο Αιγαίο, το Κρητικό Πέλαγος και το Καρπάθιο θα πνέουν από βόρεις διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο , θα φτάσει στα βόρεια τους 8 βαθμούς Κελσίου στα κεντρικά τους 12-13 βαθμούς Κελσίου στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 13 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.