ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Κύπρος: Προβλήματα στη Λεμεσό από την κακοκαιρία

jpg
Επιδεινώθηκαν από αργά το απόγευμα τα καιρικά φαινόμενα που επηρεάζουν την Κύπρο, ιδιαίτερα στην...περιοχή Λεμεσού, όπου πλημμύρισαν κατοικίες και παγιδεύθηκαν δεκάδες οδηγοί στους δρόμους.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία έλαβε πέραν των 40 κλήσεων μέσα σε μία ώρα για απεγκλωβισμό οδηγών, τα οχήματα των οποίων έχουν παγιδευθεί σε πλημμυρισμένους δρόμους.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Λίζα Κεμιτζή, δήλωσε ότι έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν ολόκληρη την επαρχία Λεμεσού.

Πέραν των οχημάτων που έχουν παγιδευτεί, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε πολλές κλήσεις και για άντληση νερού από κατοικίες που έχουν πλημμυρίσει.

Τα περισσότερα προβλήματα παρατηρούνται σε περιοχή όπου υπερχείλισε χείμαρρος, με αποτέλεσμα τα νερά που κάλυψαν τους δρόμους να μπουν σε σπίτια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πολλοί κεντρικοί δρόμοι στην πόλη της Λεμεσού, καθώς και μέρος του οδικού δικτύου στην ίδια επαρχία, έχουν κλείσει, λόγω συσσώρευσης νερού ή όγκων χώματος στο οδόστρωμα.

Εξάλλου, η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι λόγω υπερχείλισης ποταμού έκλεισε ο κεντρικός δρόμος στην κοινότητα Χοιροκιτίας, στα μισά μεταξύ Λευκωσίας και Λεμεσού, όπου βρίσκεται και ο ομώνυμος παλαιολιθικός οικισμός που ανάγεται στην 9η χιλιετία π.Χ.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.