ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μπαράζ μεταγωγών μέσα στο χιονιά: Στο Δομοκό Μαζιώτης, Κουφοντίνας, Γιωτόπουλος και άλλοι βαρυποινίτες

jpg
«Δεν έχει γίνει καμία προετοιμασία, αλλά ούτε οι αλλαγές που απαιτούνται στις φυλακές....
», λέει στο LamiaReport ο πρόεδρος των σωφρονιστικών υπαλλήλων Γιώργος Γκίζας.

Μπαράζ μεταγωγών είναι σε εξέλιξη από τις παραμονές Πρωτοχρονιάς μέχρι και σήμερα με έγκλειστους τρομοκράτες και βαρυποινίτες, που ο ένας μετά τον άλλο μεταφέρονται στις φυλακές Δομοκού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ την Τρίτη 30/12 μεταφέρθηκε κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στις φυλακές Δομοκού ο Νίκος Μαζιώτης, ενώ την παραμονή της πρωτοχρονιάς μέσα στο χαμό με τον χιονιά στην εθνική οδό, έγινε μεταγωγή 10 περίπου ποινικών βαρυποινιτών.

«Μέσα στο χαμό, που επικρατούσε στην εθνική την παραμονή της πρωτοχρονιάς, βλέπαμε τα τζιπ και τα μεταγωγικά της αστυνομίας να περνάνε κονβόι από τη Λ.Ε.Α. », έλεγε αναγνώστης στο LamiaReport, που είχε περάσει ώρες εγκλωβισμένος στην εθνική οδό.

Κάποιοι μάλιστα έφτασαν στο σημείο να σκέφτονται ο ότι υπήρχαν σχεδιασμένες τεχνικές ανασχέσεις με το χιονιά στην εθνική οδό για να γίνουν με μεγαλύτερη ασφάλεια οι μεταγωγές, αφού πάντα υπάρχει ο φόβος χτυπήματος από τον καταζητούμενο Χριστόδουλο Ξηρό.

Από το πρωί είναι σε εξέλιξη νέα επιχείρηση μεταγωγής που σύμφωνα με πληροφορίες, μεταφέρονται στο Δομοκό Κουφοντίνας, Τζωρτζάτος, ίσως και ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος της 17Ν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγωγές στις φυλακές Δομοκού, που εξωτερικά φυλάσσονται από μεγάλη αστυνομική δύναμη, ωστόσο στο εσωτερικό των φυλακών δεν έχει αλλάξει κάτι.

«Δεν έχει γίνει καμμία προετοιμασία, αλλά ούτε οι αλλαγές που απαιτούνται στις φυλακές. Οι μόνες εργασίες που έχουν πραγματοποιηθεί στο εσωτερικό της φυλακής έγιναν από συνεργείο συναδέλφων και αφορούν στο βάψιμο των τοίχων. Για να λειτουργήσει το κατάστημα ως υψίστης ασφαλείας, όπως καταλαβαίνετε, δεν αρκεί αυτό», δηλώνει ο πρόεδρος της ένωσης των σωφρονιστικών φυλακών Δομοκού, Γιώργος Γκίζας.

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.