ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έξυπνα τρικ για τέλειο μακιγιάζ μόνο με… σκιές

woman
Αν έχεις μια παλέτα σκιών με έντονες αποχρώσεις που ποτέ δεν χρησιμοποίησες, ήρθε η ώρα να κάνεις απόσβεση της αγοράς σου.

Δώσε λάμψη στο μακιγιάζ σου!

Δεν χρειάζεται να αγοράσεις μια πούδρα που θα δώσει λάμψη στο μακιγιάζ σου! Χρησιμοποίησε τις ανοιχτόχρωμες σκιές σου στις αποχρώσεις του λευκού, ανοιχτού μπεζ για τέλειο αποτέλεσμα. Τόνισε το βλέμμα σου εφαρμόζοντας ταμποναριστά λίγη σκιά κάτω από το τελείωμα των φρυδιών ή στη γωνιά των ματιών, ή για έξτρα λάμψη στο πρόσωπο εφάρμοσε λίγη από τη σκιά σου στα ζυγωματικά.

Tip: Αν η σκιά που θα χρησιμοποιήσεις έχει glitter ή ιριδίζουσα απόχρωση, να είσαι λίγο πιο προσεκτική με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.

Τόνισε τα φρύδια σου!

Αν δεν έχεις το ειδικό μολύβι ματιών για να γεμίσεις τα φρύδια σου, μην μπεις στον κόπο να το αγοράσεις. Χρησιμοποίησε μια ματ σκιά κοντά στις αποχρώσεις των φρυδιών σου και με ένα πινελάκι δώσε το σχήμα που επιθυμείς στα φρύδια σου, γεμίζοντας τυχών κενά.

Η σκιά-κραγιόν!

Αν έχεις σκιές με πολύ έντονα χρώματα όπως φούξια, κόκκινο, πορτοκαλί, ήρθε η ώρα να τους δώσεις πνοή! Αφού βάλεις το λιπ γκλος σου ή το αγαπημένο σου nude κραγιόν δοκίμασε να βάλεις πάνω από αυτό την έντονη σκιά για έντονα χείλη, με έξτρα διάρκεια.

Δημιούργησε «γωνίες» στο πρόσωπό σου χωρίς bronze!

Τόνισε τα ζυγωματικά σου, απλώνοντας με το πινέλο του ρουζ μια μπεζ σκιά περίπου πιο σκούρα από το χρώμα του δέρματός σου. Σιγουρέψου ότι έσβησες πολύ καλά τα τελειώματα, για φυσικό αποτέλεσμα.


Πηγή: faysbook.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.