ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Σεξ μαζί του για πρώτη φορά Αυτές είναι οι καλύτερες οδηγίες..!

fwto:sex
Θα σου μιλήσουμε με αριθμούς. Τα δυο τρίτα των γυναικών θεωρούν την πρώτη ερωτική συνεύρεση με έναν άντρα ενδεικτική για το μέλλον αυτής της σχέσης. Από αυτό συμπεραίνεις πως η πρώτη σεξουαλική ένωση δύο ανθρώπων σημαίνει πολλά και για τους δύο. Φυσικά, δεν στο λέμε για να σε αγχώσουμε και φυσικά δεν θα πρέπει να σε πιάσει αγωνία ούτε για τις δικές του επιδόσεις... ούτε για τις δικές σου! Απλά έχε στο νου σου μερικά σημεία κλειδιά για να πάνε όλα καλά...

Δώσε χρόνο
Ο κανόνας των τριών ραντεβού δεν υπάρχει. Μπορεί να συμβεί στο πρώτο, μπορεί να συμβεί στο όγδοο. Δεν θα πρέπει να ενδώσεις στις πιέσεις του. Χρειάζεται να νιώσεις εσύ έτοιμη και σε καμία περίπτωση μην κάνεις εσύ την πρόταση... Καλύτερα να να δείξεις πως το σεξ σας το έφεραν οι κατάλληλες συνθήκες. Πάρε την πρωτοβουλία και κανόνισε τον χρόνο και το μέρος για να βρεθείτε μόνοι σας. Αυτό αρκεί.
Από τα χείλη πιάνεται...
Τα πολλά φιλιά του δείχνουν αρχικά πως τον θέλεις και δεν είσαι εκεί μόνο για το σεξ. Οι άντρες που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στο άγγιγμα εκτιμούν τις γυναίκες που έχουν τον τρόπο τους στα φιλιά και μπορούν να τους ξεσηκώσουν μόνο με αυτά. Βρες τα χείλη του με τη γλώσσα σου και άλλαζε τον ρυθμό από αισθησιακά φιλιά σε παθιασμένα. Τον τρελαίνει η ποικιλία!
Να πέσει χαμηλά;
Πολύ άντρες το κάνουν από την πρώτη κιόλας συνεύρεση. Μην νιώσεις έκπληξη ή αμηχανία. Σαφώς δεν γνωρίζετε ο ένας το σώμα του άλλου και μια τόσο στενή επαφή μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση αλλά μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου να το απολαύσει. Αν δεν νιώθεις καλά δείξε του πως δεν θες να συνεχίσει... Αν νιώσεις άνετα άσε τον να σου δείξει το ταλέντο του.
Πόση διάρκεια είναι καλή διάρκεια;
Έρευνα του εξωτερικού έδειξε πως το 38% των γυναικών θεωρούν πως ο ιδανικός χρόνος της πρώτης ερωτικής επαφής είναι από δέκα μέχρι είκοσι λεπτά. Μπορείς λοιπόν να κρατήσεις το Κάμα Σούτρα στο συρτάρι και κατά την πρώτη συνεύρεση δεν υπάρχει λόγος να δοκιμάσετε όλες τις στάσεις που ξέρετε. Οι πιο κλασικές (και εύκολες στην εκτέλεση) συστήνονται ανεπιφύλακτα καθώς δεν χρειάζεται να έχετε πλήρη εξοικείωση ούτε να ξέρεις τον συγχρονισμό του. Πήγαινε στα σίγουρα.
Και μετά το σεξ τι;
Κάποιες φορές η ίδια η πράξη δεν είναι τόσο σημαντική όσο το τι θα επακολουθήσει μετά... Μην έχεις απαίτηση για αγκαλιές και φιλιά σαν να είστε χρόνια ερωτευμένοι εραστές. Υπάρχει και η πιθανότητα να είναι τρυφερός, αλλά μην αγχωθείς αν τον δεις να φοράει τη φόρμα του και να σου λέει "θες να δούμε τηλεόραση;". Το να σου πιάσει το χέρι ή να σε πάρει μαι αγκαλιά την ώρα που θα βλέπετε την ταινία είναι καλά δείγματα πως δεν το είδε σαν one night stand. Αλλά για να σιγουρευτείς περίμενε μήνυμα του το επόμενο πρωί!


Πηγή:queen.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.