ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Γκλέτσος σε Παπανδρέου: Στην περίπτωση σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά

jpg
Επίθεση στον Γιώργο Παπανδρέου, με αφορμή την ίδρυση του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, εξαπέλυσε με σκληρή ανακοίνωσή του το κόμμα ΤΕΛΕΙΑ με επικεφαλής τον Απόστολο Γκλέτσο.
"Φίλτατε Γιώργο στη περίπτωσή σου η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο θεός να βάλει το χέρι του", ξεκινά η ανακοίνωσή, ενώ στη συνέχεια επισημαίνεται σχετικά με προηγούμενη δήλωση του Απόστολου Γκλέτσου: "Οι ποικίλες ερμηνείες -που σε... ελεύθερη μετάφραση και κατά το δοκούν του κάθε ...μεταφραστή- αποδόθηκαν, στα καθ΄ όλα ειρωνικά σχόλια του Προέδρου της ΤΕΛΕΙΑΣ κ. Απόστολου Γκλέτσου, για την επανεμφάνιση του κ. Γιώργου Παπανδρέου και των λοιπών πολιτικών απολιθωμάτων και του παρελθόντος στο πολιτικό προσκήνιο, μόνο θυμηδία και θλίψη προκαλούν.
Και για να βάλουμε μια ΤΕΛΕΙΑ στο κακόγουστο αυτό θέατρο της ευκαιριακής αντιμετώπισης του κόμματος μας, απλά υπενθυμίζουμε στον κάθε ενδιαφερόμενο, ότι η ίδρυση του κόμματος της ΤΕΛΕΙΑΣ, εξαγγέλθηκε σε μέρες σκληρής δοκιμασίας του λαού. Δοκιμασίας που επιβλήθηκε δια χειρός ΓΑΠ και αποσκοπούσε στην αποδέσμευση του κάθε υγιώς σκεπτομένου Έλληνα , που εγκλωβίστηκε στο συστημικό δόκανο του ΓΑΠ , που μεθοδευμένα έθεσε τη Χώρα υπό την κηδεμονία του ΔΝΤ".
"Εκείνο που χαροποιεί ωστόσο, είναι το γεγονός πως η κάθε τοποθέτησή μας, στα όσα διαδραματίζονται στη Χώρα (ερήμην ίσαμε τώρα των πολιτών της) δεν περνάει απαρατήρητη.
Ελπίζουμε πως μετά από αυτό το δελτίου τύπου της ΤΕΛΕΙΑΣ, θα μπει επιτέλους και μια οριστική ΠΑΥΛΑ σε ένα ανύπαρκτο θέμα. Ελπίζοντας επίσης, να μην χρειαστεί να επανέλθουμε, για ότι ο καθένας ...νομίζει πως είπαμε, παρά μόνο για όσα... ακριβώς είπαμε, εκμεταλλευόμενοι τον χρόνο μας, για δημιουργικές προτάσεις -και μόνο- από τούδε και στο εξής", καταλήγει η ανακοίνωση.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.