ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πόρτα έφαγε ο Σαμαράς από Αβραμόπουλο !!

jpg
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και νυν Επίτροπος στην ΕΕ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ξαφνικά γύρισε την πλάτη στον Αντώνη Σαμαρά, λίγες ημέρες μετά τον διορισμό του από τον ίδιο τον πρωθυπουργό στην θέση του Επιτρόπου με αρμοδιότητα την Μετανάστευση...


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην επικοινωνία με τον Σαμαρά, ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, αρνήθηκε να βοηθήσει στην σύντομη προεκλογική περίοδο, επικαλούμενος την θέση του στην Κομισιόν.

Η στάση του αντιπροέδρου της ΝΔ αποδίδεται στην προσωπική στρατηγική του να μείνει μακριά από την πολιτική αντιπαράθεση, ώστε να βρεθεί στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων την επομένη των εκλογών, , εφόσον τεθεί θέμα Σαμαρά για την πρωθυπουργία ή την ηγεσία του κόμματος. Πάντως υπάρχει και η δεύτερη σκέψη να βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης ακόμη και για την θέση του προέδρου της Δημοκρατίας.

Ο κ. Αβραμόπουλος πάντως απάντησε μέσω συνεργατών του σε όσα του καταλογίζονται ότι δηλαδή αρνείται να βοηθήσει τη ΝΔ, λέγοντας ότι η θέση του επιτρέπει να μετέχει στον προεκλογικό αγώνα ενώ για την απουσία του από την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το έμαθε τελευταία στιγμή και γι’ αυτό δεν παραβρέθηκε στην εκδήλωση, ωστόσο έστειλε ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχές του.

Παρόλα αυτά λίγες ημέρες νωρίτερα, απαντώντας σε ερώτηση αν θα παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ, ο κ. Αβραμόπουλος τόνισε πως από εκεί δεν πρόκειται να παραιτηθεί.

Έλεγε συγκεκριμένα ότι «διατηρώ κανονικώς τη θέση του Αντιπροέδρου της ΝΔ. Δεν έχω καμία υποχρέωση να αποστασιοποιηθώ από τις πολιτικές μου θέσεις», προσθέτοντας οτι «ο Επίτροπος, ο κάθε Επίτροπος, αν θέλει, μπορεί να κατεβεί και να βοηθήσει τον πολιτικό αγώνα του κόμματός του στην πατρίδα του».

Όμως οι δεσμεύσεις αυτές πήγαν περίπατο, προφανώς γιατί άλλαξαν τα δεδομένα και ο κ. Αβραμόπουλος έχει τη δική του στρατηγική, που είναι πολύ διαφορετική από τα σχέδια του Σαμαρά!

Πηγή
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.