ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η κρυφή συνάντηση Φουρέιρα-Σαμαρά και οι εξηγήσεις.

jpg
Χώρισαν πρόσφατα και η απόφαση αυτή συζητήθηκε πολύ, ειδικά μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης της τραγουδίστριας με τον εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη...Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, η Ελένη Φουρέιρα συναντήθηκε με τον Γιώργο Σαμαρά την Κυριακή το απόγευμα στη Γλυφάδα, σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της, την Ιωάννου Μεταξά.Είχαν πάρει όλες τις «προφυλάξεις» καθώς φορούσαν σκουφιά, μπουφάν και γυαλιά. Αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από το αυτοκίνητο της τραγουδίστριας, σύμφωνα με πληροφορίες, εκείνη επιβιβάστηκε και έφυγε ενώ ο ποδοσφαιριστής με το κεφάλι σκυμμένο και έντονα σκεπτικός έφυγε με τα πόδια.

Λίγη ώρα πριν, είχαν βρεθεί για καφέ, θέλοντας να κρατήσουν μυστική τη συνάντηση τους. Κάθισαν απέναντι ο ένας από τον άλλον, ήταν πάρα πολύ σοβαροί, οι εκφράσεις των προσώπων τους μαρτυρούσαν μια αμηχανία και ότι είχαν μια συζήτηση που μόνο χαρούμενα συναισθήματα δεν φανέρωνε.

jpg-1


Σύμφωνα με τα όσα γράφει το Ciao, η Ελένη Φουρέιρα ήταν αυτή που ζήτησε από τον Γιώργο Σαμαρά να συναντηθούν καθώς τον τελευταίο καιρό είναι πάρα πολύ στεναχωρημένη με την έκταση που πήρε το τέλος της σχέσης τους αλλά και το ότι η ίδια φάνηκε σε όλο τον κόσμο ότι του φέρθηκε με τον χειρότερο τρόπο και έκανε δεσμό με άλλον άντρα πίσω από την πλάτη του. Ήθελε να του εξηγήσει πώς έγιναν τα πράγματα και πως ο Σπυράγγελος Λυκούδης μπήκε στην ζωή της εφόσον είχαν χωρίσει, πώς ποτέ δεν τον απάτησε.

Μάλιστα φέρεται να του ζήτησε και συγνώμη για όλα όσα συνέβησαν και τους πλήγωσαν και τους δυο τους και κυρίως τον Γιώργο Σαμαρά που είχε επενδύσει συναισθηματικά σε αυτή τη σχέση. Κατά τα λεγόμενα αυτών που καθόντουσαν σε διπλανό τραπέζι, ο Γιώργος Σαμαράς παρακολουθούσε με προσοχή το μονόλογο της Ελένης Φουρέιρα. Δείχνοντας μια απολογητική διάθεση, χωρίς να επιδιώκει κάποια επανασύνδεση, αφού έχει ήδη προχωρήσει στην ζωή της και θέλοντας να κλείσει κάθε πόρτα που πονάει από το παρελθόν της με τον Γιώργο Σαμαρά.

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.