ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μάρδας: Εγγυημένη η καταβολή συντάξεων

fwto:mardas
Χθες έγινε μια ατυχής, μπορώ να πω, δήλωση από συνάδελφο. Συχνά ακούγεται, αλλά από το 1990 και μετά -εγώ θυμάμαι επί Μητσοτάκη- ίσα με 15 φορές, ότι οι συντάξεις δεν θα πληρωθούν. Με την κατάσταση που έχουμε στα χέρια μας και βλέπουμε, κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Είναι λίγο δύσκολο να μη γίνει η εγγυημένη καταβολή μισθών και συντάξεων σε μια ειρηνική περίοδο» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Δημήτρης Μάρδας.

Αναφορικά με τις κυβερνητικές εξαγγελίες και τον προϋπολογισμό, σημείωσε- μιλώντας στον ραδιοσταθμό "
Βήμα"- πως «δουλεύουμε πάνω σ' αυτό το θέμα. Θα δείτε, μέσα από τις εξαγγελίες και τις συμφωνίες που θα γίνουν, ότι όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει να κυλήσουν. Πρέπει πρώτα να ακούσουμε τις εξαγγελίες... Αυτό σημαίνει ότι κάποια πράγματα πρέπει να ποσοτικοποιηθούν. 

Πρέπει να δούμε κάποιους πρόσθετους φόρους που δεν θα έλθουν με τη μορφή πρόσθετων φόρων στους ήδη υπάρχοντες, αλλά φόροι πάνω στο παρεμπόριο ή στο λαθρεμπόριο καυσίμων και τσιγάρων.

Όλα αυτά πρέπει να ποσοτικοποιηθούν, να δούμε τι μπαίνει στο σκέλος των εσόδων και τι στων δαπανών και αμέσως μετά να τα δούμε αυτά στις εξαγγελίες που θα γίνουν από τον πρωθυπουργό. 

Έτσι λειτουργεί και κάθε νοικοκυριό. Βλέπει τι μπαίνει στο πορτοφόλι του και αν πρέπει να ξοδέψει κάτι παραπάνω, προσπαθεί να βρει από κάπου αλλού χρήματα, για να καλύψει αυτές τις δαπάνες».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.