ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Αγριεύουν οι κτηνοτρόφοι κατά ΟΠΕΚΕΠΕ για το θέμα των βοσκοτόπων!

Με μαζικές αγωγές κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ προειδοποιούν οι κτηνοτρόφοι της Μαγνησίας, εάν μέχρι τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015... δεν αποκατασταθούν οι πληρωμές της εξισωτικής αποζημίωσης. 

Συγκεκριμένα οι κτηνοτρόφοι για τις «πετσοκομμένες» αποζημιώσεις επιρρίπτουν ευθύνες στον ΟΠΕΚΕΠΕ, καταγγέλλοντας ότι δεν έγινε σωστή διαχείριση στο θέμα των βοσκοτόπων με αποτέλεσμα η «κακή διαχείριση» όπως αναφέρουν να τους στερεί την εξισωτική αποζημίωση.

Δυστυχώς, δεν μας αφήνουν άλλα περιθώρια από το να στραφούμε σε μαζικές αγωγές κατά του ΟΠΕΚΕΠΕ για την κακή διαχείριση που έκαναν με τους βοσκοτόπους», τονίζει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Γιάννης Γκρίνιας, προσθέτοντας ότι το ίδιο πρόβλημα υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και ότι όλοι οι κτηνοτρόφοι θα δράσουν από κοινού για να δικαιωθούν.

Στο μεταξύ η Ομοσπονδία Κτηνοτρόφων Περιφέρειας Θεσσαλίας καλεί όλους τους κτηνοτρόφους της Θεσσαλίας σε έκτακτη σύσκεψη στον Τύρναβο στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο την ερχόμενη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και ώρα 11 π.μ. όπου θα παρθούν αποφάσεις για την κακή πληρωμή της εξισωτικής των ετών 2013 & 2014.

Η Ομοσπονδία στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Απαιτούμε την άμεση πληρωμή όλων των κτηνοτρόφων με βάση την πληρωμή του έτους 2012 και άμεση τακτοποίηση του θέματος των βοσκοτόπων ειδάλλως θα απευθύνουμε στη Δικαιοσύνη για να μπορέσουμε να υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας. Καλούμε όλους τους πολιτικούς να ακούσουν το πρόβλημά μας. Συνάδερφοι κτηνοτρόφοι θα πρέπει όλοι ενωμένοι να αποκαλύψουμε με κάθε τρόπο ποιος έδωσε την εντολή της καταπάτησης των βοσκοτόπων και δημιούργησε αυτή την χαοτική κατάσταση στον κτηνοτροφικό κλάδο».
 
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.