ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στο «σκαμνί» οικογένεια Βούλγαρων για υπόθεση σωματεμπορίας

jpg
Τριμελής οικογένεια Βούλγαρων κατηγορείται για υπόθεση σωματεμπορίας, την οποία έφερε στο «φως» έρευνα του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 38χρονου Βούλγαρου, όπως επίσης σε βάρος της 35χρονης ομοεθνούς συζύγου του και του 19χρονου γιου τους.

Όπως ανακοινώθηκε, ο 38χρονος, εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη οικονομική θέση 30χρονης συμπατριώτισσάς του και "επιστρατεύοντας" υποσχέσεις για μία καλύτερη ζωή, την έπεισε να εγκαταλείψει την πατρίδα της και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα.

Όταν, όμως, η 30χρονη έφτασε στη χώρα μας ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Χρησιμοποιώντας ψυχολογική βία και απειλές εναντίον της, οι κατηγορούμενοι φέρονται ότι την υποχρέωναν να συνευρίσκεται με πελάτες έναντι αμοιβής, ενώ κρατούσαν το μεγαλύτερο μέρος των εισπράξεων.

Το μαρτύριο της διήρκεσε από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους, όταν τελικά βρήκε τη δύναμη να καταγγείλει στην Αστυνομία τα όσα βίωνε.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 30χρονη παθούσα διέμενε μαζί με τους κατηγορούμενους συμπατριώτες της στο σπίτι τους, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου, μάλιστα, πραγματοποιούνταν τα "ροζ" ραντεβού. 

Πατέρας και γιος την επιτηρούσαν συνεχώς, ενώ η 35χρονη βρισκόταν συνεχώς στο σπίτι και εισέπραττε τα χρήματα από τους πελάτες.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.