ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Μέρκελ: Η πολιτική μας είχε πάντα ως στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ..

jpg

Οι Έλληνες πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει

«Η πολιτική μας είχε πάντα ως στόχο την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ» δήλωσε μεταξύ άλλων η καγκελάριος της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ από το Λονδίνο και σημείωσε ότι οι Έλληνες πρέπει να κάνουν αυτό που πρέπει, διαβεβαιώνοντας παράλληλα για την αλληλεγγύη υπέρ της χώρας μας.
«Πιστεύω πως κάποιος πρέπει να πει στον κόσμο και στις αγορές ότι εγώ, η Γερμανίδα καγκελάριος και η γερμανική κυβέρνηση, ανέκαθεν επιδιώκαμε μια πολιτική υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην Ευρωζώνη. Επίσης οι συμφωνίες μεταξύ της Ελλάδας και της τρόικας, της Ελλάδας και των Ευρωπαϊκών κρατών μελών, γίνονταν σεβαστές και τηρούνταν» δήλωσε η κ. Μέρκελ στη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον πρωθυπουργό Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον.
Η Γερμανίδα καγκελάριος συνέχισε αναφέροντας ότι η χώρα μας έχει κάνει πολλές θυσίες και αναγνώρισε πως για πολλούς στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα δύσκολα.
«Έχουμε διανύσει μεγάλη απόσταση» είπε και συμπλήρωσε: «Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρουμε μια επιτυχή κατάληξη, πάντα υπό το γνώμονα ότι από τη μια οι Έλληνες θα κάνουν αυτό που τους αναλογεί και από την άλλη πως πρέπει να δείξουμε αλληλεγγύη» επεσήμανε.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.