ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ο Γογλοθάς της Μπεκατώρου για ένα παιδί και οι εξωσωματικές!

jpg
Για τον αγώνα της να γίνει μητέρα με κάθε τρόπο μίλησε για πρώτη φορά η γνωστή παρουσιάστρια...

Την δυσκολία της στο να γίνει μητέρα είναι κάτι που γνωρίζαμε χρόνια τώρα. Αν και πολλές φορές είχε ερωτηθεί σε συνεντεύξεις της για το θέμα μητρότητα , απαντούσε πάντα διπλωματικά, μην θέλοντας να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Πριν απο λίγες μέρες όμως η Μαρία Μπεακατώρου μίλησε δημόσια για τον αγώνα της για να αποκτήσει το παιδί που τόσο θέλουν με τον σύζυγο της Αντώνη Αλεβίζο.

Εμείς θέλουμε πολύ να έρθει στη ζωή μας ένα παιδί. Ξέρω ότι σε μια γυναίκα 40 ετών, στα 41 πάω τώρα, είναι λογικό να μην είναι πολύ εύκολο να κάνει με κανονικό τρόπο ένα παιδί. Εγώ το ξέρω και προσπαθώ, το παλεύω, να κάνω ένα παιδί με εξωσωματική.

Είμαι νομίζω σε έναν καλό δρόμο, γιατί έχω μια καλή ψυχολογία. Επειδή έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λες, θυμάμαι φίλες μου να κλαίνε κάθε μήνα που δεν είναι ακόμα έγκυες. Κι όμως! Όταν μπαίνεις στον χορό, είναι τόσα τα πράγματα για τα οποία έχεις άγχος, αν θα πετύχουν, επειδή είναι στάδια μέχρι να νιώσεις σε έναν καλό δρόμο, που κάποια στιγμή σου έρχεται και ένα δάκρυ.

Δεν γίνεται αλλιώς! Τώρα είμαι σε μια φάση καλή, νιώθω πιο δυνατή.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.