ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Δεν έχουμε πληροφορία για τρομοκρατικό χτύπημα στη Κύπρο.

jpg
Οι αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν έχουν πληροφορία για ενδεχόμενο χτύπημα τρομοκρατών στην Κύπρο, διαβεβαίωσε... ο υπουργός Δημοσίας Τάξεως Ιωνάς Νικολάου, μετά από ευρεία σύσκεψη με την ηγεσία της Αστυνομίας.

Ωστόσο, ο υπουργός δήλωσε ότι λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και θα ληφθούν και άλλα. 

Σε ερώτηση αν ξένες Πρεσβείες ζήτησαν αυξημένη προστασία για να αποφευχθεί ενδεχόμενο χτύπημα, ο υπουργός είπε ότι η Αστυνομία μελέτησε τα μέτρα, που πρέπει να ληφθούν στα σημεία εισόδου και εξόδου στην Κυπριακή Δημοκρατία, στα οδοφράγματα, τα συμφέροντα άλλων κρατών στην Κύπρο και όπου κριθεί σκόπιμο θα εφαρμοστούν πρόσθετα μέτρα ασφάλειας.

«Ενεργήσαμε από μόνοι μας προληπτικά, για να αποφευχθεί η όποια αμφισβήτηση από τον οποιοδήποτε ότι, εκτός από την ασφάλεια των πολιτών του τόπου, νοιαζόμαστε και για την προστασία των διπλωματικών αποστολών», ανέφερε. 

Εξήγησε, επίσης, ότι μέτρα εφαρμόζονται ήδη, εδώ κι αρκετούς μήνες στο πλαίσιο της γενικής πολιτικής της ΕΕ για την πρόληψη και αντιμετώπιση των κινδύνων, λόγω της τρομοκρατίας και ότι τα μέτρα θα εφαρμοστούν για μακρύ χρονικό διάστημα και για όσο υφίστανται οι κίνδυνοι.

Κληθείς να σχολιάσει το θέμα εμπλοκής της Εθνικής Φρουράς στην τήρηση της δημόσιας τάξης, είπε πως γίνεται πολύς λόγος για το θέμα, την ώρα που δεν χρειάζεται να συζητηθεί ο,τιδήποτε περισσότερο, καθώς η Κυβέρνηση υπεύθυνα, όπως είπε, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να λάβει τα μέτρα προστασίας του τόπου και να έχει σωστό προγραμματισμό για κάθε ενδεχόμενο.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.