ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΤΑΜΠΛΑΣ:Απο τον πρώην Υπουργο: Σε κύκλωμα ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ο Άκης Τσοχατζόπουλος!!

8
Η "εταιρεία ενοικίασης βομβιστών" ήταν δεδομένο από την αρχή πως αποτελούσε μία εξαιρετικά σοβαρή υπόθεση, ωστόσο οι διαστάσεις δεν έχουν προηγούμενο...


Στην πραγματικότητα έχουμε να κάνουμε με μία νέα εποχή στον χώρο της τρομοκατίας, αφού πλέον έχει "σπάσει" κάθε ταμπού και υπάρχει ένα κύκλωμα μεταξύ ποινικών και τρομοκρατών, το οποίο έχει ως κύριο στόχο τον δικαστικό χώρο και συγκεκριμένους δικαστές οι οποίοι έβγαζαν αποφάσεις εις βάρος τους.


Στη νέα αυτή εποχή, οι βομβιστικές επιθέσεις γίνονται με... τρομοκρατική "υπογραφή", με ανάληψη ευθύνης δηλαδή από συγκεκριμένες τρομοκρατικές ομάδες.

"Βόμβα" με Άκη

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός, Άκης Τσοχατζόπουλος, που έχει ήδη καταδικαστεί σε 20ετή ποινή κάθειρξης για την υπόθεση με τις μίζες, εμπλέκεται και στο συγκεκριμένο κύκλωμα εκβιαστών.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε δώσει εντολή για βομβιστική επίθεση εναντίον του Γιάννη Σμπώκου, επειδή ο τελευταίος φέρεται να του χρωστούσε τεράστιο χχρηματικό ποσό, που σύμφωνα με τις πληροφορίες ανερχόταν σε 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, ο πρώην υπουργός είχε πληρώσει 5.000 ευρώ για αυτή την βομβιστική επίθεση.

Η απίστευτη δράση του κυκλώματος

Η "επίσημη" αυτή συνεργασία μεταξύ ποινικών και τρομοκρατών έχει ως αποτέλεσμα συμβόλαια θανάτου, βομβιστικές επιθέσεις και πολλές εγκληματικές ενέργειες, με το κύκλωμα να έχει αμέτρητα "πλοκάμια", αφού υπάρχει εμπλοκή δικηγόρων, αστυνομικών, σωφρονιστικών υπαλλήλων και φυσικά πολιτικών προσώπων.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.