ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Έρχονται πέντε νέες δημοσκοπήσεις.Τι δείχνουν οι πρώτες ενδείξεις;

jpg
Τουλάχιστον πέντε νέες δημοσκοπήσεις διενεργούνται από χθες και σήμερα και αναμένεται να δημοσιευθούν τις επόμενες ημέρες στα μέσα ενημέρωσης. 
Τα κομματικά επιτελεία είναι σε επιφυλακή και. εν αναμονή των νέων μετρήσεων, αφού για πρώτη φορά θα καταγραφεί το νέο πολιτικό σκηνικό όπως διαμορφώνεται μετά και την επίσημη πλέον ανακοίνωση του κόμματος Παπανδρέου «Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών» αλλά και τις εξελίξεις στη ΔΗΜΑΡ η οποία ήλθε σε προεκλογική συνεργασία με του Οικολόγους του κ. Χρυσόγελου σε ένα κοινό συνδυασμό «Πράσινοι – Δημοκρατικοί Αριστερά». 
Από τις εταιρείες δημοσκοπήσεων, έχει ξεκινήσει τις μετρήσεις η Alco από την Κυριακή το απόγευμα και τα αποτελέσματά τις αναμένονται στο Ποντίκι την Πέμπτη. Την Τετάρτη, αναμένεται να παρουσιαστούν στο Mega τα αποτελέσματα της GPO. Τα επιτελεία αναμένουν επίσης τις μετρήσεις της Metron Analysis (στα Παραπολιτικά), της K-Research στο Βήμα της Κυριακής και της Pulse στο Action24 την Τετάρτη ή την Πέμπτη. 
Σύμφωνα με εκτιμήσεις πολιτικών αναλυτών αναμένεται να καταγραφεί περαιτέρω μείωση της διαφοράς που χωρίζει ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία και προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά έναντι του Αλέξη Τσίπρα. 
Ιδιαίτερη αγωνία επικρατεί στο επιτελείο του Γ. Παπανδρέου αφού η πρώτη δημοσκοπηκή καταγραφή για το νέο κόμμα θα είναι καθοριστική για την πορεία του προς της εκλογές. Πάντως αυτό που επισημαίνουν ότι πριν την επίσημη ανακοίνωση η ανίχνευση ήταν από 3% έως 8% και αυτό ευελπιστούν να αποτυπωθεί και στις πρώτες έρευνες μετά την επίσημη ανακοίνωση του κόμματο. 
Αντίστοιχη αγωνία επικρατεί και στη Χαριλάου Τρικούπη για το κατά πόσο θα διατηρήσει τα ποσοστά του ΠΑΣΟΚ, με τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα θέτει ως στόχο την τρίτη θέση στις εκλογές.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.