ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Επιχείρησαν να μπουν σε στρατόπεδο με εκρηκτικά.

jpg
Δύο άτομα επιχείρησαν να μπουν λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε στρατόπεδο της Αττικής, κόβοντας την περίφραξη.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ στο στρατόπεδο, όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά βλήματα, σήμανε συναγερμός και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, ενώ ενημερώθηκε η Ελληνική Αστυνομία.
Η απόπειρα έγινε στις 00:20 μετά τα μεσάνυκτα, από δύο αγνώστους που προσπάθησαν να εισέλθουν παράνομα στο στρατόπεδο στη Μαλακάσα, κόβοντας την περίφραξη.
Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο στρατόπεδο φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, εκρηκτικά βλήματα, καθώς και πειστήρια της αστυνομίας που αφορούν σε διάφορα είδη οπλισμού που έχει βρεθεί στην κατοχή συλληφθέντων και έχει κατασχεθεί από την Αστυνομία.
Στο μεταξύ, αυξημένα μέτρα ασφαλείας έχουν ληφθεί σε μονάδες όπου φυλάσσονται, μεταξύ άλλων, αντιαρματικά όπλα, έπειτα από εντολή του Ν. Δένδια προς τον αρχηγό ΓΕΣ αντιστράτηγο Χρίστο Μανωλά.
Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ αφορμή στάθηκαν πληροφορίες που ήρθαν σε γνώση του υπουργείου, λίγες εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, για ενδεχόμενη απόπειρα κλοπής αντιαρματικών όπλων από στρατόπεδο της Κορινθίας.
Στο πλαίσιο των πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, στο συγκεκριμένο στρατόπεδο έχει μετακινηθεί ομάδα των ειδικών δυνάμεων προς ενίσχυση των μέτρων φύλαξης.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.