ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ποινική δίωξη για διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης ασκήθηκε στον Χρ. Ξηρό..

jpg

Και για διακεκριμένη οπλοκατοχή

Ποινική δίωξη για τη διεύθυνση άγνωστης μέχρι τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη καθώς και για διακεκριμένη οπλοκατοχή ασκήθηκε στον Χριστόδουλο Ξηρό.
Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος απήγγειλαν οι Εισαγγελείς στον βαρυποινίτη Χριστόδουλο Ξηρό, για τον οπλισμό που βρήκαν οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στο σπίτι που διέμενε στην Ανάβυσσο. «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή και θεωρώ υποχρέωση μου την αντίσταση» δήλωσε ο ίδιος.
Συγκεκριμένα, οι δύο Εισαγγελείς που ορίστηκαν να μελετήσουν την δικογραφία που σχηματίστηκε για τον οπλισμό που κατείχε ο επί ένα χρόνο καταζητούμενος Χριστόδουλος Ξηρός, απήγγειλαν ποινική δίωξη σε βάρος του για κατηγορίες που αφορούν συγκρότηση και διεύθυνση τρομοκρατικής οργάνωσης , άγνωστης προς το παρόν και με άγνωστα μέλη αλλά και για διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.
Ειδικότερα η δίωξη που ασκήθηκε για την υπόθεση αφορά:Τη διεύθυνση άγνωστης ως τώρα τρομοκρατικής οργάνωσης με άγνωστα μέλη η οποία οργάνωση επιδιώκει την τέλεση της κατασκευής, προμήθειας, κατοχής από κοινού εκρηκτικών υλών και βομβών με σκοπό την χρήση τους για την πρόκληση κινδύνου σε πράγματα και άνθρωποΤην παράνομη κατοχή πολεμικών τουφεκίων πυρομαχικών και άλλαΤην παράνομη κατοχή διατριτικών και εκρηκτικών βλημάτωνΠλαστογραφίαΠαραβίαση περιοριστικών όρωνΠαράνομη οπλοφορία (όπλο που είχε πάνω του)Ποινική δίωξη επίσης ασκήθηκε κατά τριών αγνώστων προσώπων που φέρονται να νοίκιασαν το σπίτι στην Ανάβυσσο, για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.
Ενώπιον των Εισαγγελέων ο Ξηρός αρνήθηκε να αναφερθεί σε όσα του αποδίδονται σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του. Ανέφερε, ωστόσο, προαναγγέλλοντας στην ουσία την στάση που θα τηρήσει ενώπιον των ανακριτών : «Η χώρα μας τελεί υπό ξένη κατοχή της τρόικας και της Μέρκελ και θεωρώ υποχρέωση μου την αντίσταση. Όσοι μηχανισμοί στηρίζουν τις κατοχικές δυνάμεις καθώς και τους ντόπιους δοσίλογους, θεωρώ ότι δεν έχουν καμία δικαιοδοσία να μου ζητήσουν τον λόγο. Αντιθέτως, σαν μέρος του μηχανισμού, εσείς είστε αυτοί που πρέπει να απολογηθούν στον λαό και την ιστορία».
Ο βαρυποινίτης οδηγείται σε ανακριτή.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.