ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Νέα δεδομένα για το θάνατο του φιλάθλου του Εθνικού...

jpg
Δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί ιατροδικαστικώς με απόλυτη επιστημονική ασφάλεια ο τραυματικός χαρακτήρας της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας που αποτέλεσε και την αιτία θανάτου»...Αυτό αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πόρισμα των ιατροδικαστών για τις συνθήκες θανάτου του 46χρονου φίλαθλου του Εθνικού, Κώστα Κατσούλη, μετά το σοβαρό τραυματισμό του στα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στις κερκίδες του γηπέδου της Νέας Αλικαρνασσού.

Ωστόσο, με δεδομένες τις αναφορές περί επεισοδίων και τραυματισμούοι ιατροδικαστές σημειώνουν ότι «δεν μπορεί να αποκλεισθεί ότι ισχυρά πλήξη της κεφαλής ή και ισχυρά δόνηση αυτής, χωρίς εμφανή αντικειμενικά ευρήματα, να λειτούργησε εκλυτικά στην εμφάνιση της ενδοεγκεφαλικής-υπαραχνοειδούς αιμορραγίας. Στην προσέγγιση αυτή συνηγορεί και ο αγγειογραφικός έλεγχος που διενεργήθηκε στο 401 που δεν κατέδειξε παθολογία στα εγκεφαλικά αγγεία».

Τέλος από τις ιστολογικές εξετάσεις προκύπτει εγκεφαλική αμυλοειδική αγγειοπάθεια παθολογικής οντότητας που προϋπήρχε και δεν σχετίζεται με προηγηθέντα τραυματισμό.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.