ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

ΠΑΣΥΠΙ: Φέρει ασήκωτες ευθύνες ο Υπουργός Συγκοινωνιών..

jpg
Επικρίσεις εναντίον του Υπουργού Συγκοινωνιών διατυπώνει και πάλι η ΠΑΣΥΠΙ σε σχέση με τα όσα διαδραματίζονται στο θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών. Οι πιλότοι κατηγορούν τον Υπουργό ότι με τις πράξεις και τις ενέργειές του ``έχει επιφέρει τεράστια ζημιά στον εθνικό αερομεταφορέα και το κράτος, και φέρει ασήκωτες ευθύνες``.
Σε σημερινή ανακοίνωση, η ΠΑΣΥΠΙ υποστηρίζει ότι ο Υπουργός "ήταν και συνέχισε να παραμένει εμπλεκόμενος σε εταιρείες που έχουν σχέση με την Τράπεζα Πειραιώς" και ότι "ο Αντιπρόεδρος της Aegean κύριος Βασιλάκης είναι και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς".

Απαντώντας σε γραπτή δήλωση του Υπουργού, η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι "όλα όσα έχουμε αποκαλύψει στον Τύπο για τον Υπουργό Συγκοινωνιών μαζί με τα αποδεικτικά στοιχεία έχουν ήδη  καταγγελθεί γραπτώς στον Γενικό Ελεγκτή της Δημοκρατίας στις 2/1/2015". Προσθέτει ότι κάποια από αυτά τα στοιχεία "χρήζουν διερεύνησης για ποινικά αδικήματα και θα δοθούν στην Αστυνομία την ερχόμενη εβδομάδα".

"Η διαδικασία για εξεύρεση στρατηγικού επενδυτή, την οποία έστησε ο ίδιος σε συγχορδία με τον Υπουργό Οικονομικών, κατέληξε στο ότι θα έπρεπε να διαλυθούν οι Κυπριακές Αερογραμμές", αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΣΥΠΙ.

Προστίθεται ακόμη ότι οι δηλώσεις του Υπουργού από τον περασμένο Ιούνιο ότι "ενδεχόμενα θα αποφάσιζε η Διεύθυνση Ανταγωνισμού για τις κρατικές ενισχύσεις προς τις Κυπριακές Αερογραμμές το περασμένο Φθινόπωρο, αποδεικνύεται ότι ήταν μακριά από την αλήθεια".

Ακόμη η ΠΑΣΥΠΙ αναφέρει ότι ένας σωστός, κατά την έκφρασή της, Υπουργός, σε μια ευρωπαϊκή χώρα, θα ζητούσε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να τον εξαιρέσει από τη διαδικασία πώλησης των Κυπριακών Αερογραμμών "εφόσον στη διαδικασία αυτή είχε άμεσο συμφέρον το πρώην αφεντικό του Υπουργού".

"Τέτοιες έντιμες πράξεις θέλουν να βλέπουν οι Κύπριοι πολίτες για να πιστέψουν στους πολιτικούς μας, εμείς δεν το δεχόμαστε και θα συνεχίσουμε να υψώνουμε την φωνή μας, ζητώντας έρευνες και τιμωρία", καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΣΥΠΙ.
Πηγή ΚΥΠΕ

loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.