ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Στα νοσοκομεία της Ιταλίας ψάχνει τον πατέρα του ο γιος του Γιώργου Δούλη.

jpg
Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του αγνοούμενου πλέον Γεώργιου Δούλη ο οποίος σύμφωνα με επίσημο έγγραφό που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής, γνωστοποιήθηκε ότι λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων Ιταλικών Αρχών δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών, για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.
Ο ένας εκ των δυο γιων του, ο Ανδρέας Δούλης που τα τελευταία 24ωρα βρισκόταν σε επαρχιακό νοσοκομείο της Ιταλίας δίπλα στην μητέρα του (πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην Ελβετία) και τώρα στην Αθήνα προκειμένου να είναι σε διαρκή επαφή με το υπουργείο Ναυτιλίας μιλώντας πριν από λίγο στο protothema.gr δήλωσε ότι ο πατέρας του, σύμφωνα με συνομιλία που είχε με έναν Ιταλό διασώστη, έδωσε μεγάλη μάχη παλεύοντας με τα κύματα για να κρατηθεί στη ζωή όμως απ' ότι πιστεύει δεν πρέπει να κατάφερε να επιβιώσει.
«Ο διασώστης είχε δει τον πατέρα μου να παλεύει με τα κύματα όμως δεν μπορούσε να τον προσεγγίσει, όπως μου είπε. Κατάφερε να σώσει την μητέρα μου και μετά γύρισε πάλι σε εκείνον για να τον βοηθήσει Τον είδε όμως να λιποθυμάει. Προσπάθησε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες όμως απ’ τα λεγόμενα του κατάλαβα ότι μάλλον δεν τα κατάφερε»
Ο Ανδρέας Δούλης έχει σχεδόν πειστεί ότι ο πατέρας του δεν βρίσκεται πια εν ζωή. «Έχουμε χάσει τις ελπίδες μας. Δε νομίζω να τα έχει καταφέρει» συμπληρώνει.
«Αυτό που θέλουμε είναι να βρεθεί η σορός του. Ο αδερφός μου ξαναπήγε στην Ιταλία όπως του ζήτησαν οι ελληνικές αρχές προκειμένου να αναγνωρίσει κάποιους επιβάτες από το πλοίο οι οποίοι νοσηλεύονται στα γύρω νοσοκομεία. Μήπως ανάμεσα τους βρίσκεται και ο πατέρας μου, όπως του εξήγησαν. Αν και μέχρι το πρωί δεν γνώριζαν τα στοιχεία τους, τώρα όπως με πληροφόρησαν έχουν μάθει τα ονόματα τους. Ο πατέρας μου δυστυχώς δεν είναι ανάμεσα τους».
πηγη thestival.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.