ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Πικάντικες αποκαλύψεις από τη "σκλάβα του σεξ" του πρίγκιπα Άντριου..

Η γυναίκα αρχικά εμφανιζόταν με το όνομα Τζέιν Ντο 3, ενώ το πραγματικό της όνομα είναι Βιρτζίνια Ρόμπερτς. Οι πρώτες αποκαλύψεις ...


έγιναν το 2007, από τη Mail on Sunday. Η ιστορία που αφηγήθηκε η 30χρονη σήμερα Ρόμπερτς ήταν σοκαριστική. 

Περιέγραψε πώς πέρασε τρία χρόνια (από τα 15 της ως τα 18 της) ως ανήλικη "σκλάβα του σεξ", ενώ εργαζόταν για τον δισεκατομμυριούχο Επστάιν, φίλο του πρίγκηπα, και πληρωνόταν για να κάνει ερωτικά μασάζ στον μεγιστάνα και τους φίλους του.

Οι καταγγελίες της Ρόμπερτς, εκτός από του Επστάιν, απειλούν τη φήμη του δεύτερου γιου της Βασίλισσας Ελισσάβετ, αν και το παλάτι έχει διαψεύσει κατηγορηματικά ότι ο πρίγκιπας είχε σχέσεις με ανήλικα κορίτσια.

Ειδικότερα, στη μήνυσή της υποστηρίζει πως εξαναγκάσθηκε, ενώ ήταν ακόμη ανήλικη, να "έχει σεξουαλικές σχέσεις" με τον δούκα της Υόρκης στο Λονδίνο, τη Νέα Υόρκη και την Καραϊβική, στη διάρκεια οργίων στα οποία συμμετείχαν και άλλα ανήλικα κορίτσια.

Η Ρόμπερτς ανέφερε ότι γνώρισε τον Επστάιν και αργότερα τον πρίγκηπα Ανδρέα μέσω της Γκισλέιν Μάξγουελ, κόρης του μεγιστάνα των ΜΜΕ Ρόμπερτ Μάξγουελ, την οποία γνώρισε στα 15 της χρόνια, το 1998. Η κοσμική γυναίκα ήταν φίλη του Επστάιν, και οι δυο τους ήταν γνωστοί στη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο για τον ηδονιστικό τρόπο ζωής τους, που ανησυχούσε τους γαλαζοαίματους, όταν ο πρίγκηπας Ανδρέας άρχισε να συναναστρέφεται μαζί τους. 

Μάλιστα, ο πρίγκηπας είχε φωτογραφηθεί δίπλα σε τόπλες γυναίκες σε διακοπές στην Ταϊλάνδη, ή χορεύοντας με την Γκισλέιν σε σαδομαζοχιστικά πάρτι στο Μανχάταν, ενισχύοντας τη δημόσια εικόνα του ως Playboy. Η Ρόμπερτς είπε ότι δεν είχε καμία ιδέα για τους κινδύνους που διέτρεχε, όταν δέχτηκε να εργαστεί για τον Επστάιν. 

Η μηνύτρια αναφέρει επίσης τον Άλαν Ντέρσοβιτς, ο οποίος είναι ένας από τους δικηγόρους του Επστάιν και ένας από τους πιο γνωστούς αμερικανούς νομικούς. Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο, ο καθηγητής του Χάρβαρντ αρνήθηκε κατηγορηματικά πως είναι αναμιγμένος στην υπόθεση και κατηγόρησε τη μηνύτρια ότι "κατασκεύασε αυτή την ιστορία" και να αποσπάσει χρήματα από τον Επστάιν. 

"Είμαι λευκός σαν το χιόνι και θα υπερασπίσω τον εαυτό μου διότι δεν έχω τίποτε να κρύψω", ανακοίνωσε. 

"Αυτού του είδους οι επιθέσεις εναντίον μου είναι ακριβώς ο λόγος για τον οποίο τα θύματα σεξουαλικών καταχρήσεων συνήθως σιωπούν και έτσι είχε συμβεί και μ' εμένα. Όμως αυτό θα αλλάξει. Δεν θα αφήσω να με εκφοβίσουν και να με υποχρεώσουν στη σιωπή", αντέδρασε άμεσα σήμερα η μηνύτρια με μια ανακοίνωσή της προς την εφημερίδα "Γκάρντιαν".

Δεν είναι η πρώτη φορά που το όνομα του πρίγκιπα Άντριου, δεύτερου γιου της βασίλισσας Ελισάβετ Β' και πέμπτου στην τάξη διαδοχής του βρετανικού θρόνου, αναφέρεται στο πλαίσιο αυτής της υπόθεσης. Όμως αυτή τη φορά ακόμη και τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, που συνήθως τηρούν σε τέτοιες συνθήκες αξιοπρεπή σιωπή, επέλεξαν να αντιδράσουν. 

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή, τα ανάκτορα υποστηρίζουν πως "οποιοσδήποτε ισχυρισμός σύμφωνα με τον οποίο απρεπείς πράξεις έγιναν με μια ανήλικη" είναι "κατηγορηματικά ψευδής".



Η "πικάντικη" γνωριμία με τον Επστάιν 

Εν τω μεταξύ, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περιγραφή από την Ρόμπερτς, της πρώτης επίσκεψής της στην έπαυλη του Επστάιν, στο Παλμ Μπιτς.

"Η εσωτερική σκάλα ήταν διακοσμημένη με φωτογραφίες γυμνών νεαρών κοριτσιών. Αργότερα, έμαθα ότι και εγώ φωτογραφιζόμουν γυμνή από κρυφές κάμερες, χωρίς να το γνωρίζω. Ήμουν πολύ νευρική. Μια κυρία με οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα του Τζέφρι. Είχε ένα τεράστιο κρεβάτι και μια σπειροειδή σκάλα που οδηγούσε σε μια πισίνα.

Η γυναίκα με οδήγησε στο δωμάτιο του μασάζ. Ήταν σαν μια σουίτα, αλλά είχε ντους, χαμάμ και μια τεράστια ντουλάπα, όπου αργότερα έμαθα ότι κρατούσε τα ερωτικά παιχνίδια. Ο Τζέφρι ήταν ξαπλωμένος σε ένα τραπέζι, εντελώς γυμνός. Μου έκανε πολλές ερωτήσεις και μέσα σε 1 ώρα ήξερε την ιστορία της ζωής μου.

Η κυρία μου ζήτησε να κάνω ότι έκανε και εκείνη. Έβαλε λάδι στα χέρια μου και άρχισα να κάνω μασάζ στα πόδια του. Ξαφνικά, έβγαλε το πουκάμισό της και άρχισε να τρίβει το στήθος της πάνω του και μου ζήτησε να γδυθώ. Έκανα σεξ μαζί του, ενώ εκείνη με παρότρυνε. Σκεφτόμουν ότι αυτό είναι λάθος, αυτό δεν είναι νόμιμο μασάζ. Αλλά τους άρεσα".

Πηγή: newsit.gr - Με πληροφορίες από thetoc.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.