ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Υποδεχθείτε την έξυπνη βαλίτσα...

jpg
Στην έκθεση τεχνολογίας που πραγματοποιήθηκε πριν λίγο καιρό στο Λας Βέγκας, παρουσίασε η γνωστή εταιρία Delsey, την έξυπνη βαλίτσα.

Αυτή η καινοτομία της Delsey, λέγεται Pluggage και παρουσιάστηκε στην ετήσια Έκθεση Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε αυτό τον μήνα στο Λας Βέγκας και αυτή την στιγμή η εταιρία ζητά από το κοινό να επιλέξει ανάμεσα από μια πληθώρα χαρακτηριστικών, εκείνα που θα ήθελε να ενσωματωθούν στην έκδοση που θα τεθεί προς πώληση.

Το κοινό, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας, μπορεί να ψηφίσει ανάμεσα στις εξής δυνατότητες της βαλίτσας :

Αυτόματο ζύγισμα, αυτόματος εσωτερικός φωτισμός, ξεκλείδωμα με δακτυλικό αποτύπωμα, πληροφορίες για την πτήση,  πληροφορίες για τον τόπο προορισμού, ειδοποίηση σε περίπτωση που κάποιος πάει να ανοίξει την βαλίτσα, εσωτερικό ηχείο για αναπαραγωγή μουσικής.

Όλες οι παραπάνω λειτουργίες, θα είναι δυνατές, μέσω της συνοδευτικής εφαρμογής, που θα εγκαθιστά ο κάτοχος στο κινητό του. 

Η Delsey, χρειάστηκε 2 χρόνια έρευνας για να καταλήξει στην τελική μορφή και λειτουργία της βαλίτσας. 

Βέβαια, η έξυπνη βαλίτσα Pluggage της Delsey, δεν είναι η πρώτη του είδους, καθώς πριν λίγο καιρό μία start up εταιρία, παρουσίασε παρόμοια βαλίτσα, την Bluesmart, μέσω καμπάνιας εύρεσης χρηματοδοτών.


Πηγή: techit.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.