ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

BMW M4 Concept Iconic Lights

jpg

Όπως μας ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα η BMW, σήμερα παρουσίασε στην CES το πρωτότυπο με τα καινοτόμα φωτιστικά σώματα. Το πρωτότυπο αυτό δεν είναι άλλο από μία M4 με όνομα “Concept Iconic Lights”.

jpg-1
Η BMW i8 ήταν το πρώτο όχημα παραγωγής στον κόσμο με –προαιρετικά- laser φωτιστικά σώματα και η Γερμανική εταιρία είναι τώρα έτοιμη να κάνει το βήμα παραπάνω. Η M4 Concept Iconic Lights είναι εξοπλισμένη με την laser μεγάλη σκάλα επόμενης γενιάς που μπορεί να παρέχει φωτισμό έως και 600 μέτρα μπροστά από το όχημα συνεργαζόμενη με ένα αντιθαμβωτικό σύστημα που εξελίχθηκε έτσι ώστε να μην “τυφλώνονται” τα προπορευόμενα ή τα διερχόμενα οχήματα από τα laser φώτα που είναι μονίμως αναμμένα.
jpg-2
Εκτός από τα εμπρός φωτιστικά σώματα, στην M4 Concept Iconic Lights έχουν αλλάξει και τα πίσω. Εδώ, έχουν χρησιμοποιηθεί OLED φωτιστικά σώματα που παράγουν φως από εξαιρετικά λεπτά στρώματα ημιαγώγιμων, οργανικών υλικών. Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει χρήση της OLED τεχνολογίας τόσο για τα πίσω φώτα, όσο και για τα φλας ενώ σύμφωνα με την BMW, το πάχος των OLED στοιχείων δεν ξεπερνά τα 1.4 χιλιοστά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείς να διαβάσεις στο δελτίο τύπου που ακολουθεί.
jpg-3jpg-4jpg-5jpg-7jpg-7jpg-8
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.