ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

"Σχεδόν τέλεια" μετάφραση σε πραγματικό χρόνο ετοιμάζει η Google...

jpg
Η Google ετοιμάζει μέσα από το λειτουργικό της σύστημα, Android, την απάντηση της στην Microsoft και το Skype Translator.

Σύμφωνα με τους New York Times, η Google σκοπεύει να υποστηρίζει μετάφραση σε πραγματικό χρόνο, μέσω του βελτιωμένου Google Translate, ενώ ισχυρίζεται ότι τα αποτελέσματα της μετάφρασης θα είναι «σχεδόν τέλεια»!

Με τη νέα αναβάθμιση, το Google Translate θα μπορεί να μεταφράζει σε πραγματικό χρόνο ομιλία δίνοντας γραπτό κείμενο στην οθόνη του χρήστη. Θυμίζουμε ότι η Microsoft ενσωμάτωσε πρόσφατα τη λειτουργία στο Skype με το Skype Translator.

Σύμφωνα με τη Google, η εφαρμογή Translate έχει εγκατασταθεί περισσότερες από 100 εκατομμύρια φορές σε Android smartphones, με τον αριθμό των ενεργών χρηστών της υπηρεσίας στις διάφορες πλατφόρμες να φτάνει μηνιαίως τον τεράστιο αριθμό των 500 εκατομμυρίων.

Τέλος, η Google ετοιμάζει την ενσωμάτωση της υπηρεσίας Word Lens στην εφαρμογή του Google Translate, για μετάφραση επιγραφών μέσω της κάμερας του κινητού του χρήστη, βλέποντας real time τη μετάφραση της.

Πηγή: e-pcmag.gr
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.