ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Η Google αφαίρεσε διαφήμιση βοσνιακού ισλαμικού περιοδικού..

jpg
Ο αμερικανικός κολοσσός Google ανέστειλε τον λογαριασμό στο διαδίκτυο διαφημιστικού για το βοσνιακό περιοδικό ακραίων ισλαμιστών SAFF, μετά τη δημοσίευση περιεχομένου που αφορά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι, αναφέρει η σύνταξη στην ιστοσελίδα του περιοδικού.

Σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina, η σύνταξη του SAFF ενημερώθηκε από την Google ότι αποσύρθηκε η διαφήμιση AdSense, επειδή το περιοδικό, μέσω της ιστοσελίδας του, δημοσίευσε ανεπίτρεπτο περιεχόμενο.

Όπως αναφέρει η σύνταξη του περιοδικού "πρόκειται για κείμενο που αναφέρεται στη σύλληψη Γάλλου κωμικού, ο οποίος δεν στήριξε το περιοδικό Charlie Hedbo, αλλά την ελευθερία του λόγου στη Γαλλία".

Η συντακτική ομάδα του βοσνιακού περιοδικού εκτιμά ότι η απόφαση της Google συνιστά λογοκρισία και δείχνει πόσο "τα παγκόσμια κέντρα ισχύος καταβάλλουν προσπάθειες για να εμποδίσουν τη διάδοση της αλήθειας για την επίθεση στο Παρίσι".

"Δεν είναι η μοναδική πίεση που ασκείται στο SAFF αυτές τις μέρες, λόγω δημοσίευσης αληθινών πληροφοριών για τα γεγονότα όσον αφορά την επίθεση στο Παρίσι" αναφέρεται στην ανακοίνωση του περιοδικού και σημειώνεται ότι η συντακτική ομάδα θα συνεχίσει την ίδια εκδοτική πολιτική, όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Το περιοδικό SAFF έχει έδρα στο Βίσοκο, στο Σαράγεβο, και η έκδοσή του στο διαδίκτυο πρόσκειται σε ριζοσπαστικούς ισλαμικούς κύκλους στη Βοσνία.

Το περιοδικό δημιουργήθηκε ως επίσημο όργανο της οργάνωσης "Ενεργή Ισλαμική Νεολαία" (AIO), από την οποία αναπτύχθηκαν ακραίες ισλαμικές ομάδες, μέλη των οποίων έχουν φύγει από τη χώρα για να πολεμήσουν στο πλευρό του "Ισλαμικού Κράτους", σύμφωνα με το κροατικό πρακτορείο ειδήσεων Hina.
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.