ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Ακόμα ένα σκάνδαλο στο φως: Ποια υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών συνελήφθη για μίζα;

skandalo xrimatismou
Υπάλληλος του Υπουργείου Εσωτερικών συνελήφθη....
την περασμένη Πέμπτη καθώς φέρεται να ζήτησε μίζα 5.000 ευρώ προκειμένου να εξασφαλίσει άδεια παραμονής σε μια γυναίκα από τη Μολδαβία.

Πρόκειται για ανώτερη υπάλληλο του υπουργείου, μέχρι πρότινος αποσπασμένη σε γραφείο αναπληρωτή υπουργού της προηγούμενης κυβέρνησης και στέλεχος της ΔΑΚΕ.

Η αλλοδαπή, που συνάντησε την 58χρονη υπάλληλο, είχε όλα τα νόμιμα χαρτιά προκειμένου να λάβει άδεια διαμονής πενταετούς διάρκειας, ως αυτοαπασχολούμενη που εισήγαγε κάποιο επιχειρηματικό κεφάλαιο και διατηρεί επιχείρηση, ξενώνα φροντίδας υπερηλίκων.

Η συλληφθείσα ωστόσο ζήτησε το ποσό των 5.000 ευρώ για να της εξασφαλίσει την άδεια διαμονής. Στη συνέχεια το ποσό "έπεσε" στις 3.000 ευρώ.

Το θύμα επέλεξε να καταγγείλει το γεγονός στις Εσωτερικές Υποθέσεις, οι οποίες έστησαν μηχανισμό παρακολούθησης και την περασμένη Πέμπτη εφοδίασαν την αλλοδαπή με προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί με τα προσημειωμένα στο χέρι, ενώ οι αστυνομικοί αφαίρεσαν από το γραφείο της και πλήθος φακέλων με εκκρεμότητες για την έκδοση αδειών διαμονής σε αλλοδαπούς.


tromaktiko
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.