ΠΡΌΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΎΣΕΙΣ:

Φάιμαν: Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν εποικοδομητικές συνομιλίες!!

faiman
Είναι σημαντικό να ξεκινήσουν τώρα εποικοδομητικές συνομιλίες με την Ελλάδα για να βρεθεί μία εφικτή λύση για τη χώρα, με ταυτόχρονη πλήρη τήρηση των δεσμεύσεών της, τόνισε ο καγκελάριος της Αυστρίας, Βέρνερ Φάιμαν, ενημερώνοντας σήμερα το αυστριακό υπουργικό συμβούλιο για τις χθεσινές συνομιλίες του στη Βιέννη με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Όπως ανέφερε ο καγκελάριος, ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι δεν θέλει να επιβαρύνει περαιτέρω τους Ευρωπαίους φορολογούμενους και τώρα μένει να αποσαφηνίσει πώς σκέπτεται να οργανώσει την καταπολέμηση της διαφθοράς και τη δημιουργία αποτελεσματικών οικονομικών Αρχών.

«Διότι» -πρόσθεσε ο κ. Φάιμαν- «έως τώρα παρατηρείτο η ελληνική ανώτερη τάξη να μεταφέρει πολύ εύκολα τα χρήματά της στο εξωτερικό, χωρίς να πληρώνει τους αντίστοιχους φόρους».

Ο Αυστριακός καγκελάριος επανέλαβε τη δήλωσή του κατά τη χθεσινή κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό, ότι υπάρχει η βούληση για υποστήριξη σε πανευρωπαϊκό επίπεδο στον αγώνα του κ. Τσίπρα κατά της φορολογικής απάτης και της φοροαποφυγής. Επιπλέον, επισήμανε πως είναι σωστό τα χρήματα, που δίνονται στην Ελλάδα, να μην δίνονται μόνον στις τράπεζες, αλλά να φθάνουν και στους ανθρώπους.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
loading...
Share on Google Plus

Tromero.eu

Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον κάντε ένα SHARE να το δούνε και οι φίλοι σας! Σας ευχαριστούμε.
    Σχολιαστε στο Blogger
    Σχολιαστε στο Facebook

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιο σας,η άποψή σας είναι πολύ πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε.